Oasis

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Лично, баш штета..
Сепак мислам дека ја заборавивте,
Stop Crying Your Heart Out
како и Lyla, која ми е фаворит

OMФГ!!!! Каков настап. Лиам и Ноел во најдобрите деној.... прав рокенрол.

yveroj!!!
:cuc::cuc::cuc::cuc:

Да ја освежам малку темава, ево ви едно прилично инспиративно видео:

Инаку денес излезе нова колекција на сите синглови + уш некој песни Time Flies... 1994-2009.

A Лиам и останатите без Ноел, формираја нова група наречена Beady Eye. Мислам дека најавија сингл летово, па ќе видиме.

Еи скроз темава замре. Изгледа со Болиглава сме единствените фанови на Оејзис што се живи на форумов :icon_lol:

Еве нешто од мене, перфекција, една од најомилените песни, соло што ми лежи на срце...

И класика, легендарна ствар:

п.с. Штета што ова Тајм Фајлс го нема на торент, ај ваљда ќе дојде наскоро.

A Лиам и останатите без Ноел, формираја нова група наречена Beady Eye. Мислам дека најавија сингл летово, па ќе видиме.

Ееееееј, стварнооо? Е одвај чекам да им излезе синглот, да видиме што крчкаат... :) Иако мислам дека не може да биде исто без Ноел, ама ќе видиме :)) Одвај чекам! :) Иначе деновиве сум ептен заразена со Little by little и Some might say... ама онака ептен, посебно си го свиркам оној стихот од Little by Little... true perfection has to be imperfect...

Закон се!

Wonderwall ... немат чоек кој не ја слушнал :smir:

Wonderwall ... немат чоек кој не ја слушнал :smir:

Остај тоа што нема човек што не ја слушнал, не знам човек кој не ја сака песната. :) Универзална класика е песната! :)

Wonderwall, ја слушав во деведесетите, и ме потсеќа на тој период, друго ништо незнам за Oasis.

Оasis , ги обожавам. Фаци се(у позитивна смисла) :)
Англија и Велика Британија навистина може да се пофалат со многу квалитетни музичари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom