---------------------------------------------------------VirtualA напиша:GeForce MX 440 128mb
:baeh::baeh::baeh: hehe kako baba mi da ja ima praeno........ajt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
---------------------------------------------------------VirtualA напиша:GeForce MX 440 128mb
------------------------------------------------------Петар-МКД напиша:имам MSI GeForce 7800GTX 512MB. Нема потреба да зборувам.
AleXBOss напиша:------------------------------------------------------
aha a izvini vaka a kolku ja zede ako mozis da mi kazis i kolku pari ako ne e tajna:raz::raz::raz:
Петар-МКД напиша:Ја зедов 720 EUR.
А зошто дури и некој ми дал негативна репутација:
„ароганција не се поштуе, поздрави го тато шо ти ја купил картицата’’
Епа сите што мислат дека вакви компоненти се купуваат само за играње и за фалење сте се з*ебале. Некој заработува пари со оваа графичка. А темата беше nVidia vs. ATI. Јас убаво кажав дека сум за nVidia.
------------------------------------------------------------neo-geo напиша:а на што машина ја имаш ставено графичкава, ако не е тајна
и што работиш на неа? и ова ако не е тајна наравно
AleXBOss напиша:---------------------------------------------------------
:baeh::baeh::baeh: hehe kako baba mi da ja ima praeno........ajt
____________________________________--VirtualA напиша:Знам
:cry::cry:

____________________________________________________VirtualA напиша:А пари кога че ми дајш![]()
____________________________________________________________SvabaGeneral напиша:Inno3D Tornado GeForce4 MX440 128mb 270/400 -> 305/460 MHz
Taka Taka.Podobra e od ATI RADEON 7500