- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 1.073
- Поени од реакции
- 1.572
И мене троаБабуши пратете линк ме заинтересира што има у група
И мене троаБабуши пратете линк ме заинтересира што има у група
Зависи што барале Русите и како ќе истражуваат нашите. Во принцип, пошто голем дел од копиљаците се глупи, многу лесно може да се изведе истрага и да го јадат неколку души како пример за останатите.
Дрмаат малолетниве ејјј види ги ти нивНе е тргната сменето е името
Автоматски споено мислење:
Ајдеее да видиме колку сакаат линк да постирам одмааа
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 230235
Епа тоа е.znaci nema zbor so ke gi opise nekolku grupi zatvorija pak ke se otvorat uste mnogo dzabe im e . a i ti se cel balkan gi imaat videno sega ke gi brisat hahah
stanaa procueni site vise zenski i sega demek ke prijavuvale hahahahaha
jas osven ja i moj kolega blizok drug na nikoj ne kazuvam a durgive so se kreteni so odma ke kazat na 500luge i decava so se praeni so mocka toa e jbg kako i da e pak pola makedonija gi ima slikite i videata zacuvano pak dzabe im e neka se tesat deka ke gi izbirsat hahahaha zenskive ahhahahah a znam mnogo devojki so gi izde sram so prakale na sekogo vise ne ziveat tuka mozam da pisam podetalno za toa i oni sami prakaat i se snimaat i edni i drugi ne gi branam maskite ali mozam da odbijat devojkive i cao a ne se snimaat pa posle ke privajuva a se znae deka ke isplivaat kako so ima i za mnogo poznatiЕпа тоа е.
Следна пат кога ќе се отвори група, ќе гледаат да не се дознае ама кажи на еден другар, кажи на друг и се шири.
Јас незнам како на некој не го фаќа срам и страв да слика такви глупости. Еве јас да би пробал едноставно неможам, секад мислам дека ќе ме фатат како фотографирам без дозвола, едноставно такво чувство имам.
Да не би бил стравот, и да би имало нешто асално да сликам, би сликал и тоа како.
hahahaha da takae neka se tesat hahahaha deka ke gi izbrisat hahahaha sram lelelel znam mnogumoze da palamudat samo koga pak pola mk gi ima u telefon ili pc site tie videa i sliki
jas osven ja i moj kolega blizok drug na nikoj ne kazuvam a durgive so se kreteni so odma ke kazat na 500luge i decava so se praeni so mocka toa e jbg kako i da e pak pola makedonija gi ima slikite i videata zacuvano pak dzabe im e neka se tesat deka ke gi izbirsat hahahaha zenskive ahhahahah a znam mnogo devojki so gi izde sram so prakale na sekogo vise ne ziveat tuka mozam da pisam podetalno za toa i oni sami prakaat i se snimaat i edni i drugi ne gi branam maskite ali mozam da odbijat devojkive i cao a ne se snimaat pa posle ke privajuva a se znae deka ke isplivaat kako so ima i za mnogo poznati
Gnasni i odvratni ste site sho ste vo grupata.Готово, скандал.
Нека блокираат и интернетот ако не.
Али е Северна Кореја, али Северна Македонија.
Prvo napisi ZDRAVO vo temata za pretstavuvanje a ne prviot komentar da ti bide u NUDES ccc perverzna nacija smeАми пратете и наваке ако имет нешто линкове ово оно да ѕирниме