Znaci tamn sum za tamСтар си за таму. СредношколKи се све.
Znaci tamn sum za tamСтар си за таму. СредношколKи се све.
Мислам дека судијата ќе цени по тоа колку пати си го плеснал...Neznam i jas toa se prasuvam jas samo us pominuvanje bev
Аха радувај се ко ќе ви земат парафинска ракавица на сите..Dzabe ugasena grupata koga site 7000 clena imat po 3000 sliki od cela mk u gallery haha
Автоматски споено мислење:
A toa deka se najdelo site mob telefoni nemoj da me jebes posebno ne u mk i so vakva smesna policija kako nasata
Jas bi odela i do tamu, na site onie so 'moze link' poraki, bi im napravila doxing po ip tuka na forumov.Па јас да сум у тоа cyber crime секторот има пуздер да напраам со 2 фејк профила и за 15 дена има да приберам барем 10 педофили.
Јас би ги обелоденил јавно и оние девојки и жени на сликите,да се знаат кои се за утре други да не го направат истото,да бидат обележаниJas bi odela i do tamu, na site onie so 'moze link' poraki, bi im napravila doxing po ip tuka na forumov.
Ќе бара нешто младо и онака е лик кој нема видено гола женска.Стар си за таму. Средношколци се све.
Tie se obelodeniti, od skrinshotovite se gleda i ime i prezime pod niv. Mislis tie devojki ne gi znaat na skolo?Јас би ги обелоденил јавно и оние девојки и жени на сликите,да се знаат кои се за утре други да не го направат истото,да бидат обележани
Нека бидат поука и за родителите да обрнат повеќе внимание во иднинаTie se obelodeniti, od skrinshotovite se gleda i ime i prezime pod niv. Mislis tie devojki ne gi znaat na skolo?
Mene mi se postrashni vozrasni mazi koi svesno baraat da gledaat sliki od maloletnicki. Toa se luge sho se problem za celo opstestvo.
На сите ќе им порасне сега курето за 5см оти ги имаат сликите.Dzabe ugasena grupata koga site 7000 clena imat po 3000 sliki od cela mk u gallery haha
Малку во Идризово на геј секс.Ќе го наебат сите слушајте ме. Во таа група нели само со телефонски броеви се влагало?
Ало A1, ало Телеком и завршена работа.