- Член од
- 25 декември 2018
- Мислења
- 15
- Поени од реакции
- 3
Дознав дека стои тајна група, дали ја знае некој може ли да прати инвите?
Инвајтот оди преку посебен линк за Телеграм, кликни овде и вклучи се во #TGNudesДознав дека стои тајна група, дали ја знае некој може ли да прати инвите?
Ако си од Скопје побарај на 02 192 ќе ти пратат инвите!!!Дознав дека стои тајна група, дали ја знае некој може ли да прати инвите?
mnogu si ocigleden, barem brojot od mvr da go stavese...Ако си од Скопје побарај на 02 192 ќе ти пратат инвите!!!
Тајна е групата. Ако ти ја пратам нема повеќе да биди тајна.Дознав дека стои тајна група, дали ја знае некој може ли да прати инвите?
I reklami dzabe klikas, pa pak go pravis istoto..Многу муабетите, а малку слики и видеа постирате... или опрајте се, или затворете ја групава, џабе кликам на секое.
Probaj krevaj tegovi, em ke go zajaknes, em ke ti porasne pogolem.Zdravo,
Sakam da prasam nesto
Ova prasane e nabeneto za mazite
Ke vi postavam nekolku prasana i jas sum masko:
Dali prajte vezbi na penisot i kako gi pravite?
Kako da imam pogolem penis?
Dali go mijate penisot so nekoj gel od apteka i ime ve molam ili samo so sapun obicen?
Koj vika deka go mieme?Dali go mijate penisot so nekoj gel od apteka i ime ve molam ili samo so sapun obicen?
за слики во групата може и немиенKoj vika deka go mieme?
Ne postojat tajni grupi ni vo Telegram, Viber, Facebook i tie drugi drustveni mrezi.Site gi zatvorija, i edinstveno prvata javna soba bese grupa kade sto ke najdes nekoja za edna vecer, od Gevgelija, Struga, Gostivar, Skopje itn.Дознав дека стои тајна група, дали ја знае некој може ли да прати инвите?
Ne e toa poentata.Prvata Javna Soba ja drzea luge koj sto se znaea so Dilaver Bojku, potoa se znaea i so sopstvenikot na Tivoli, koj noseshe tancerki od Bugarija vo Tetovo, i na tie koj bea vo grupata na poveketo im bese celta samo za edna nok haha.А зашто да постојат? Иди најди си женска и ти соблечи ја. Ако толку сакаш голи на видеа слики имаш порнхаб и сто такви страни.