Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
@AceCaleb Стварно незнам , но доста скапа обработка му ставивме, плус беше пратен само овој 1 нож , а не цела серија, можеби им е по порачка па ке кошта троа повеќе .. кујзнае. Инаку ножеви праќат , само што ретко ми се погодува да ги работам јас, има и друга смена и други колеги кој ја работат истата работа па , кога како ке ми се погоди, следна прилика ќе сликам подетално и испратница со обработка цена на иста , фирма...
Автоматски споено мислење:

@eMilanist па во една од двете единствени фабрики од овој тип во Европа , од кој другата е во Франција инаку и е со малку послаб рејтинг од оваа каде сум јас... правиме coating (незнам на мк зборот :facepalm: ) Hyperlox,RedSpeed,Kronos,Carbon,Tigral,Sintal,Tin и други обработки за разно разни авто делови , медицинска опрема, индустриски и што ли не..најчеста клиентела се Дукати Априлиа Фиат ( ваљда разбра каде е фабриката сега :D ) и така.

Последно уредено:
Ха!
Интересно е што и другарми @AceCaleb навива за тим што игра на Сан Сиро....оној помалку познатиот, понеуспешниот тим од Милано:nesumjas:.

Ха!
Интересно е што и другарми @AceCaleb навива за тим што игра на Сан Сиро....оној помалку познатиот, понеуспешниот тим од Милано:nesumjas:.
Моментално се 11 бода пред оној другиот повеќе познатиот :D

Честитки за Benchmade-от.
Фала.
Ти кажав, штом ќе направат нож што ми се свиѓа ќе купам БМ ;) .
Многу е лесен и " флексибилен"....и многу е добар.

Треба да служи за отворање на дивеч. Малку е на незгодно место за тоа, јас само рачката ја сменив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom