eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.403
- Поени од реакции
- 1.835
- Веб-сајт
- www.akvaristika.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Челикот е супер. Ножот е некако непрактичен, рачкава не ми делува како да е удобна и ножот е голем и тежок, но за вкус не се прави муабет.Миланист, сигурно сум милионитиот што ти рекол СЕКОЈА ЧЕСТ...
Сакам да те прашам нешто. „Се заљубив“ во VIPER TANK. Ми изгледа прилично скап. Сакам да го порачам од еден фински веб сајт. Какво мислење имаш за VIPER ножевите?Прегледај го приврзокот 126471
Абрако дај кажи како е копијава на Шергоров? Го бива ли и колку го плати. Ја се мислам за овој:на таков нож тешко можеш да најдеш недостатоци
![]()
![]()
![]()
![]()
real D2
![]()
![]()
55c2 или 55c3 се руски стандарди за челик. Обично за мечеви и сабји. Не се баш добар избор за нож пошто постигнуваат мала роквел цврстина ~ до 56.Pred nekoj den vidov eden ruski noz na A pocnuvase markata i na nego ima oznaka 55c pa ako znae nekoj da mi kaze nesto za oznakata ili voopsto za ruskite nozevi ,mislam deka vo imeto imase inekoja dodavka pirat ?
Копијата на Широгоров е еден од квалитативните ножеви кои имам -челикот D2, сечиво, рачка, аксислок заклучувањето, Ceramic Ball bearing -или ние како им велиме -лагери ... сè е изработено многу добро. Го взех од еден човек на кој му се видел голем и тежок за окл.50 $-ако го нарачате директно од Кина доаѓа за околу 2 недели за 40 $. Ако ме прашуваат јас за таков нож би дал и 100 $-стува си го секој цент !!Абрако дај кажи како е копијава на Шергоров? Го бива ли и колку го плати. Ја се мислам за овој:
![]()
86$
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Копијата на Широгоров е еден од квалитативните ножеви кои имам -челикот D2, сечиво, рачка, аксислок заклучувањето, Ceramic Ball bearing -или ние како им велиме -лагери ... сè е изработено многу добро. Го взех од еден човек на кој му се видел голем и тежок за окл.50 $-ако го нарачате директно од Кина доаѓа за околу 2 недели за 40 $. Ако ме прашуваат јас за таков нож би дал и 100 $-стува си го секој цент !!
Колку за овој GTC-единствено тоа дека има рачка од титаниум го прави скап -иначе јас не би го зел -п'рво бидејќи не држам толку да е полек со неколку грама а и како цело - не е мој стил. Ако е за копии - бив ти препорачал еве овој -Мислам да ми е следниот ...