Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
Па не PM 2 туку го гледам Military 2, поголем е малце а тоа ми се допаѓа. Пусти мерак :)
А според мене Спаjдерко се доста грди ножеви, не велам дека не се квалитетни само дизајнот им е таков што не се допаѓат на сите - еден кинески Енлан е во пати поубав нож од кој и да е Спаjдер ...ама како викаш -мерак!:)

пп. еве го овој е врвот:eek:
rgh1430172164p.jpg

А според мене Спаjдерко се доста грди ножеви, не велам дека не се квалитетни само дизајнот им е таков што не се допаѓат на сите - еден кинески Енлан е во пати поубав нож од кој и да е Спаjдер ...ама како викаш -мерак!:)

пп. еве го овој е врвот:eek:
и јас сум еден од таквите... дупката ама ич не ми се свиѓа :)

Успат денес бев до Camouflage кај универзална, немаше некој голем избор ножеви, претежно се беа Бокер цените не ми изгледаа за најефтини. Али има интересни работи генерално и како шо праев муабет уште ќе носат уште ножеви допрва

Спајдерко се неубави тоа е факт, а имаат и одвратни модели. Неколку модели од Спајдерко сепак се дизајнирани за практичност во употребата и тука се одлични (а сепак неубави:)).

мојот нов со Kershaw Scrambler со blackwash finish -RJ Martin design ;)
за околу 30 евра по добар фолдер од овој не знам да има:icon_lol:
035608154-big.jpg

035608155-big.jpg
035608156-big.jpg
035608157-big.jpg
035608159-big.jpg

Последно уредено:
Еве една слика од лани:
.

:aplauz:
Од десно према лево, 4ти нож Мора Хеви Дјути Компанион? Или сум грешка?
Го купи негде од кај нас или од нет?

Bahco е тоа (мора со друг натпис), купен е од пежо еуроимпекс во Скопје.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Другари едно прашање.Кажете ми дали се исплати нож за дерење со gut hook?
Еднаш имам дерено со таков само и куката беше баш корисна.Е сеа другиот дивеч пак сум го работел со обичен ловечки нож(погоден за таа работа) и барем за отварање можам да кажам дека куката има предност на овие,кога станува збор за внимателно да се отвори абдоменот и да не се повреди месото или дупне некој од несаканите органи.
Мислење на некој од вас што поседува(л)?

Друштво, дали некој ги видел Бокер ножевите во Camouflage што се по 1300д, дали се исплатат и кој модел ви фатил око?

Додека чекаш одговор од некој што ги видел, побарај ги тие ножеви на нет, сигурно ќе најдеш некакви мислења.

за таков нож не би дал пари но ми го подарија вчера -а на подарен коњ нели не се гледаат забите :icon_mrgr::icon_mrgr:

рачката е само убава -понеже е од седеф;)

035706887-big.jpg

Друштво, дали некој ги видел Бокер ножевите во Camouflage што се по 1300д, дали се исплатат и кој модел ви фатил око?
бев таму ги развртев низ рака, онака солидно лежат а и очигледно се остри. Е сега кој е квалитетот, шо и да ти кажам ќе те излажам... sooo google some reviews :)

бев таму ги развртев низ рака, онака солидно лежат а и очигледно се остри. Е сега кој е квалитетот, шо и да ти кажам ќе те излажам... sooo google some reviews :)
Фала, ке прочешлам уште еднаш по интернет да видам па ке пишам ако земам нешто:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom