Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе да ве прашам може ли да се најде швицарско ноже у МК да се купи у некоја продавница?

Друже а нешто како custom made дали правиш али на пр. јас да го издизајнирам и да ти пратам цртеж па ако е изводлив да го изработиш. Иначе супер ти делуваат ножевиве само продолжи. А да и дали правиш посебни футроли за ножевиве или не. Позз
Moze sekakov noz da se napravi, sekako;). Daj mi go dizajnot sto ti se svidja. Site nozevi imaat kozni futroli, aj ke gi slikam koga ke najdam sloboden den.
--- надополнето: Jun 16, 2011 7:30 PM ---
Луѓе да ве прашам може ли да се најде швицарско ноже у МК да се купи у некоја продавница?
Imas pozadi sobranie diler na "Victorinox";).

Moze sekakov noz da se napravi, sekako;). Daj mi go dizajnot sto ti se svidja. Site nozevi imaat kozni futroli, aj ke gi slikam koga ke najdam sloboden den.

Заборавив и за сечилата да те прашам. Дали готови ги набавуваш и како такви ги монтираш на ножот или и сечилото го обликуваш ти самиот и го остриш?

Nekoi seciva pravam sam, nekoi poracuvam od Norveska (SS, Damaskus, laminirani celici).

Имам такво ко швајцарскине ножиња со повекје функции и ножето шо е се олабави и излага од лежиште има негде кај шо можат да го однесам да ми го направат? Army shop?

Иам еден стар нож, околу 20 години негде од Solingen- Bowie...
Прегледај го приврзокот 29691

сечивото е вакво (мада не можев да го најдам точно мојот нема врска).. е сега е растурено прилично, многу души има земено тој нож (прасиња, телиња итн ) прилично е отапен и има по некој заб... работава е кај да најдам некој што ги остри со каиши ради да не се изгреба одзгора... едно време работеше охрид Солинген и таман коа ојдов да прашам глеам го затвориле...

najubavo da go naostris prvo na siten kamen i toa kontra pa posle na kais
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:25 AM ---

ima pozadi sobranie u edna prodavnicka do centralata na tutunska banka ima golem izbor na svajcarski nozinja
ova e del od mojata kolekcija koja e na rasprodazba koj e zainteresiran neka se javi
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:32 AM ---
DSC00836.JPGDSC01180.JPG ako ima nekoj zainteresiran da kupi nekoj dobar noz neka se javi imam bogata kolekcijagetimg[2].jpggetimg[2].jpgDSC00829.JPGgetimg[2].jpgDSC00829.JPGDSC00173.jpgDSC00173.jpgDSC00830.JPGDSC01163.JPG

Eve uste edennoz sto skroro go napraviv:

S6303473.jpg

S6303469.jpg

@ eMilanist

Како може да стапиме во контакт ме интересира дали можете да изработите кукри?

najubavo da go naostris prvo na siten kamen i toa kontra pa posle na kais
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:25 AM ---

ima pozadi sobranie u edna prodavnicka do centralata na tutunska banka ima golem izbor na svajcarski nozinja
ova e del od mojata kolekcija koja e na rasprodazba koj e zainteresiran neka se javi
--- надополнето: Jul 7, 2011 10:32 AM ---

Колку кеш иде ова?

getimg-2-jpg.32302

Мојата колекција, ножеви подарени од најбиските, некои дури постари од 30 години.

2508201150.jpg

Луѓе денес само што купив нож finn bear cold steel ептен закон и многуи оштро

Мала демонстрација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom