Новото Косово ќе биде во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Башка НАТО не се меша во конфликт меѓу земји членки...
Инаку, искрено, ми звучи малку научнофантастично „новото Косово“

Ова е Балкан мајсторе,се изгледа малку научнофантастично додека не се разбудиш и сфатиш дека сепак е реалност.:toe:

Abe momci , sto si laskate ?

EU frlila miljardi evra da gi digne Grcite od mufljuzi bedni ko so bea pred 25 godini i sea ke dozvoli vojni Koosovo na nivna teritorija ...

parite ke gi zaboravat neli ?

Aj sedete mirni i ne gledajte naucna fantastika

BTW i ja moze bi sakal da sum princ od persija ama ne sum da ga jebem prokleti

PS me zabole za Grcite nego sto ne e realno ne e realno:nenene:

ЕУ фрли многу повеќе пари во 1 и 2 светска војна, па никому ништо, капиталот се умножи.
Поинаку функционира светот, или си со нас или си против нас.

ЕУ фрли многу повеќе пари во 1 и 2 светска војна, па никому ништо, капиталот се умножи.
Поинаку функционира светот, или си со нас или си против нас.

E cim taka ...mamata da im ja ebam Grcka mrsnici edni , davajgazovci ...da daet gospod da im se zapalit plevnata site da umrat kako anatemisani , neprokopsani djukeli...

arno e vaka ? :smir:

Da ne zvucev ko nekoja tetkica koja kolne i zlo misli pokraj plotot vo selo Sviripichino ?

Aj ke smislam poarno nesto ...

pljuk , pljuk mamata ...pljukam po Vas arapishta Grcki pljuk pljuk :kesa:

Арно си е бе, ние нашето си го бараме и треба да изнајдеме начин како да си го вратиме.
Јас Атина не им ја барам.
И на САД, Атина не му треба, само пристаништето Солун и коридор од Европа кон Азија без проблеми да може да се движи.

Арно си е бе, ние нашето си го бараме и треба да изнајдеме начин како да си го вратиме.
Јас Атина не им ја барам.
И на САД, Атина не му треба, само пристаништето Солун и коридор од Европа кон Азија без проблеми да може да се движи.

A мислиш дека вака се движи со проблеми,не би рекол за нив како да нема граници,проблемот е само за нас ГЕТОИЗИРАНИВЕ.:toe:

Грциве дирекно во нерв ги погодија САД кога купија за 2 милијарди евра оружје од Русија и за неколку милијарди пред некоја недела од Франција.
А САД се истури пари давајќи за базите во Грција кои знаееа и без струја и без вода да бидат.
Мислам дека САД на големо работи со новата Европа.

A мислиш дека вака се движи со проблеми,не би рекол за нив како да нема граници,проблемот е само за нас ГЕТОИЗИРАНИВЕ.:toe:
Ти имаш болгарска пропусница и во секој момент можиш да го напуштиш "гетово"...

Ти имаш болгарска пропусница и во секој момент можиш да го напуштиш "гетово"...

Провери ти дали ти важи твојата Македонска пропусница па после кажувај за туѓите.:toe:

Провери ти дали ти важи твојата Македонска пропусница па после кажувај за туѓите.:toe:

Па ти со Бугарски пасош се жалиш дека сме биле гетоизирани :toe:

Па ти со Бугарски пасош се жалиш дека сме биле гетоизирани :toe:

А си видел ли некој Бугарин да се жали и тврди дека Македонците се гетоизирани?Или ти си на Бугарска или некоја друга страна и потенцираш дека Македонците се најфаворизирани во Европа па им ја “матат водата“ неказнето,и на Бугарите и на Грците?Впрочем со твоите ставови блиску си до Парванов и Караманлис.:toe:

А си видел ли некој Бугарин да се жали и тврди дека Македонците се гетоизирани?Или ти си на Бугарска или некоја друга страна и потенцираш дека Македонците се најфаворизирани во Европа па им ја “матат водата“ неказнето,и на Бугарите и на Грците?Впрочем со твоите ставови блиску си до Парванов и Караманлис.:toe:

За тебе збориме, не за Македонците. :toe:

Не се карајте море бидете сложни....:toe::pos2::pos2:

За тебе збориме, не за Македонците. :toe:

Е па арно де,кога зборите за мене како “Бугарин“,кажи ти дали си сретнал некој Бугарин да се жали по форуми барем,или во јавност како Македонците се Гетоизирани,нешто на што гледам дека ти вака како голем Македонец се радуваш и ти причинува големо задоволство.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom