Новогодишни Форевр Алоунери на Кајгана (2025/2026)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
29.274
Поени од реакции
63.334
Тема за сите оние кои се сами за дочекот на новата година, да си се најдат на темава и да си поминат во убаво расположение. Со убави песни, ведро расположение, хумор и обиди за хумор. Да сме сите здрави, живи, и уште долги години да славиме празници.

Одиме сега лагано, од винтиџ сонгс па се до Ефто Пупиноски:

Ја имам песна за 00:00 ако не ја стаи некој пред мене.

Samo na spotov svesno ili nesvesno me videle preku 1000000 lujge :D

I ushte edna Peasna shto ja gledav godinava vo zivo vo Rom godinava a me opushta i mi ostava nezaboravni spomeni na 2025

a so ovaa pesna im posakuva na site podobra 2026 i neka gi sledat zborovite od pesnava.

Последно уредено:
Ја имам песна за 00:00 ако не ја стаи некој пред мене.
caddyshack-judge-smails.gif

Се забораив..

Слабо темава со форевер алоунери за разлика од некои минати години... па, тоа е добро, всушност. Почнале да се дружат повеќе луѓево, I guess.

Слабо темава со форевер алоунери за разлика од некои минати години... па, тоа е добро, всушност. Почнале да се дружат повеќе луѓево, I guess.
Значи не биле форевер, туку само алоунери. Сега веќе бивши алоунери. Среќна нека е :ајнапиво:

јас се најадов добро и си легнав во 10, немав време да бидам алоунер и да се замарам со чекање 12 саат.

јас се најадов добро и си легнав во 10, немав време да бидам алоунер и да се замарам со чекање 12 саат.
Ти си дефиниција за алоунер во овој случај :D

Ти си дефиниција за алоунер во овој случај :D

Алоунери се тие што се замараат. Јас не се замарам уопште. А и годините си го прават своето. I'm too old to give a fuck.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom