Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Не да се крчка срц ....

На идење накај дома налетувам на двата најодлепени ликови од форумов што ги знам, а ги спомнавме баш пред да фаќаме кидавела од Ајриш - GrandCentral и SalmanRushdie :D, дека ни фалеа на забавава на Асид. The universe has spoken, и, им кажав дека се спремаме за собир што поскоро после Божиќ, и се расположени да не дружат. Им предложив у пакет да дојдат со Beric Dondarrion, и така сакаа атеистиве да го видат. Velvet She ќе не дружи исто, само да се погодиме со работниот тајминг. Лусито и Еф ќе бидат сигурно.

Forrest Gump, еве официјално да те означиме, да не речеш не си поканет како што треба ;), ќе ве очекувам заедно со The Magus. bokser_mk - Овој пат ќе очекувам да останеш подолго :D.

Кој друг сака да не дружи мене и дадата, пишете ни по ПП или означете не во темана за договарање на средби.

Еве официјална покана за после Божиќ собир што планираме.

Обично религијата ја претставува MIKI1, а понекогаш му се придружува и Donald Sikert, колку да не биде 7/8-души-против-еден-дебата :P.

Ако заземаш страна ќе бидеш Miki's side, или majority's side :D.

Официјални собиранки се поретки. Јас и Алкарина правиме почесто собири на форумџии, така да ако ти или било кој друг сте заинтересирани, пројавете интерес, ќе собереме друштво за негде, не е проблем.

А ти кога ќе дојдеш да не дружиш? :) Ставрогин ни направи мерак, се појави, се дружевме, сега тееб те чекаме :D.
Интереот е потврден. Само да бидам благовремено известен за да напраам time -menagment оти после Божик ми е колоквиумска :P

Не да се крчка срц ....

На идење накај дома налетувам на двата најодлепени ликови од форумов што ги знам, а ги спомнавме баш пред да фаќаме кидавела од Ајриш - GrandCentral и SalmanRushdie :D, дека ни фалеа на забавава на Асид. The universe has spoken, и, им кажав дека се спремаме за собир што поскоро после Божиќ, и се расположени да не дружат. Им предложив у пакет да дојдат со Beric Dondarrion, и така сакаа атеистиве да го видат. Velvet She ќе не дружи исто, само да се погодиме со работниот тајминг. Лусито и Еф ќе бидат сигурно.

Forrest Gump, еве официјално да те означиме, да не речеш не си поканет како што треба ;), ќе ве очекувам заедно со The Magus. bokser_mk - Овој пат ќе очекувам да останеш подолго :D.

Кој друг сака да не дружи мене и дадата, пишете ни по ПП или означете не во темана за договарање на средби.

Еве официјална покана за после Божиќ собир што планираме.

Обично религијата ја претставува MIKI1, а понекогаш му се придружува и Donald Sikert, колку да не биде 7/8-души-против-еден-дебата :P.

Ако заземаш страна ќе бидеш Miki's side, или majority's side :D.

Официјални собиранки се поретки. Јас и Алкарина правиме почесто собири на форумџии, така да ако ти или било кој друг сте заинтересирани, пројавете интерес, ќе собереме друштво за негде, не е проблем.

А ти кога ќе дојдеш да не дружиш? :) Ставрогин ни направи мерак, се појави, се дружевме, сега тееб те чекаме :D.

Ајриш треба спонзорство да ни понудат. Мами и Пан ако донесат туршија, Неса ако си ги земе очите, Даро садомазохистичкиот дух, ти срамежливоста, оној со локните и аристократските пениси ако дое, Петар мускулите, тогаш и ја ќе доам со моите залистоци и вишок килограми сало.

А онаа со цицките ќе иде, или ние ќе и оиме?

П.с ШвеЦка, ШвеЦка,ШвеЦка, буџет, буџет,буџет...!

Да се пријавам и јас со изјава дека waitress беше квалитетно ПАРЧЕ!:D
биафра, немој бре така кон понежниот пол. ПАРЧЕ :( ко предмет да се, .... ќе си кажеш фино лепо маче, куче, цуца, муца, ......... (y)

биафра, немој бре така кон понежниот пол. ПАРЧЕ :( ко предмет да се, .... ќе си кажеш фино лепо маче, куче, цуца, муца, ......... (y)

Абе и ти си во право, ама и не си.:icon_lol:
Парче е убедливо најадекватен збор за да опишеш дека некое маче, куче, цуца, муца е доста квалитетно.
Убер алес збор за комплимент. :icon_mrgr:

Абе и ти си во право, ама и не си.:icon_lol:
Парче е убедливо најадекватен збор за да опишеш дека некое маче, куче, цуца, муца е доста квалитетно.
Убер алес збор за комплимент. :icon_mrgr:
хахахах, се извади ѓубре едно (y)

Алкарина, многу брзо ви “свршила“ седенката во Irish pub. или, кратко ама слатко? :pos:

Кај брзо, до еден окапавме. Келнерот субтилно ни даде до знаење да фаќаме пат под нозе :D.

Ти се си издал дарлинг, ич не си мистериозен... :D

А зошто мислиш дека те канам за да направиш прељуба? Те канам за пиво да пиеме бре човек, ееееееј на сите сексот ви е у глава, :D
Не си доаѓаш за Македонија за Божиќ, да посетиш родно огниште?

Даде, мислам дека си цитирала погрешен човек :P

Интереот е потврден. Само да бидам благовремено известен за да напраам time -menagment оти после Божик ми е колоквиумска :P

Па веројатно брзо после Божиќ ќе се собираме. Негде 9ти или 10ти. Ако не, без грижи, ти кажи кога ти завршува колоквиумската, па ќе направиме тогаш собир :).

Ајриш треба спонзорство да ни понудат. Мами и Пан ако донесат туршија, Неса ако си ги земе очите, Даро садомазохистичкиот дух, ти срамежливоста, оној со локните и аристократските пениси ако дое, Петар мускулите, тогаш и ја ќе доам со моите залистоци и вишок килограми сало.

А онаа со цицките ќе иде, или ние ќе и оиме?

П.с ШвеЦка, ШвеЦка,ШвеЦка, буџет, буџет,буџет...!

Им станавме староседелци и таму, како и на форумов. Таа со цицките која ја мислиш не може да иде, оти е далеко, али една друга цицлеста ќе дојде, така да ти појави се, па лигави се :D

Другиве спомнати би требало да се појават.

Кај брзо, до еден окапавме. Келнерот субтилно ни даде до знаење да фаќаме пат под нозе :D.

Даде, мислам дека си цитирала погрешен човек :P

Па веројатно брзо после Божиќ ќе се собираме. Негде 9ти или 10ти. Ако не, без грижи, ти кажо кога ти завршува колоквиумската, па ќе направиме тогаш собир :).

Им станавме староседелци и таму, како и на форумов. Таа со цицките која ја мислиш не може да иде, оти е далеко, али една друга цицлеста ќе дојде, така да ти појави се, па лигави се :D

Другиве спомнати би требало да се појават.

Шкорпи глеј после 14ти да биде:)

Немој 9 или 10ти.

Шкорпи глеј после 14ти да биде:)

Немој 9 или 10ти.

Ајде, ќе се договориме нешто. Голем број од помладиве имаат колоквиумска, која сигурно почнува негде на средина од месецот.

Мој предлог, февруари, за Св.Трифун :)

Таква ако правиме ќе треба да биде тематски со парови. Which means I'll need to up my dating game by then. I'm ridiculously single right now :X3:.

Таква ако правиме ќе треба да биде тематски со парови. Which means I'll need to up my dating game by then. I'm ridiculously single right now :X3:.
Па не мора со парови, т.е. тие што можат нека дојдат во парови, ние останатите ќе се дружиме со виното. И така сите среќни и задоволни :)

Па не мора со парови, т.е. тие што можат нека дојдат во парови, ние останатите ќе се дружиме со виното. И така сите среќни и задоволни :)

Во виното е вистината:P

Таман е бе Шкорпи, јас на 10ти полагам па вечерта може да се наздрави за положениот колоквиум. :) А св. Трифун ептен далеку е, кој ке чека до тогаш. :)

Ova sakas da im posocis na odredeni borci za gejonj prava deka si sloboden da ti se pokazat dali samo pooddrzuvaat prava ili i nesto drugo? ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom