Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 20.767
Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми мавашне ми ни каниш на остали дружби ако ако
![]()
Мене ми рече без муда муж нејќела, глеј да се снабдиш до следна собиранка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми мавашне ми ни каниш на остали дружби ако ако
![]()
Ѓурџо,снага Виничка,само бајаѓи побожна.иииииииииииии срам те било!!!!
Не знам кој на кого не маваше рецка! И кој си замина порано...
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:49 ---
Нема за собиранка, за мене ќе се врати![]()

Ај нека фати пролет па да ќе го најдам дрвото кај шо раснат и злени ке си скинам.Мене ми рече без муда муж нејќела, глеј да се снабдиш до следна собиранка![]()

Не бе глуп... ние ќе му идеме во Италија... мислам дека тоа е многу подобра опција...Виничанецот ако го убедиш за собиранка да се врати од Италија,јас Дон-Перињон ќе те частам.
![]()
А што викате... следна собиранка во Италија... concordato...? Gurdjieff части...
Дарки ја и ти идеме а ја не знам нешо?
Увек ко двојка не насловуваат![]()
На таа атеистичката, треба да се зазема страна?Може![]()

Нема да ме земе мене,тешка работа.Не бе глуп... ние ќе му идеме во Италија... мислам дека тоа е многу подобра опција...А што викате... следна собиранка во Италија... concordato...? Gurdjieff части...
![]()

Не, само 7-8 души бевме во Гоце.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 19:40 ---
StormRage е крив, он ме задржа до ниедно време![]()
и Mary Poppins што не ја погоди зградата (не беше ти крива дечкото многу не шеташе, и да знаеш, се гледаме април таму
)

Види вака, ние си ја викаме атеистичка ама е - Која религија/нерелигија си го загубила детето, таму може да си го најде.На таа атеистичката, треба да се зазема страна?
И да ме известиш кога ќе бидат, оти може и да не ја видам темата![]()
и се пие после.. Кој каже „пеер“ пие на екс. 
Без вреѓање ти се молам, не си кул... вака и да сакав да направам преку врски да те прими, тешко...Нема да ме земе мене,тешка работа.
Можно е тебе и Игорче.
Ехх,што е убав животот на Ѓурџо,Виничанец без памет во Италија.Рај!
--- надополнето: 30 декември 2012 во 02:03 ---
Алкарина и јас сакам на Атеистичката.

ти седи си на собиранка, мудрувајте си со останатите атеисти...
те туркаше?! не би реколЈа боцкало???Не беше ти таа што ме туркаше цела вечер кон еден член од форумов, ми праеше некои финти и местенки,аааа?
Ама ај, ќе се пресметаме у живо наскоро.
Те обожавам човече, еве и јавно признавам![]()

А зашто мислиш дека знаеш за кого зборам?те туркаше?! не би рекол![]()

да ја прашам па да каже дека сигурно знам?А зашто мислиш дека знаеш за кого зборам?![]()

Е таман, и онака немам навика да го кажувам тој збор, ке си пијам со меракВиди вака, ние си ја викаме атеистичка ама е - Која религија/нерелигија си го загубила детето, таму може да си го најде.
Значи некој почнува да си дискутира за нешто и сите улетуваме во „ѕуџитцу“ стајли се пие после.. Кој каже „пеер“ пие на екс.
![]()
А дискусиите...хммм ма не се проблем-како беше таа In vino vocabularis