Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.929
- Поени од реакции
- 20.743
Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми мавашне ми ни каниш на остали дружби ако ако
![]()
Мене ми рече без муда муж нејќела, глеј да се снабдиш до следна собиранка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми мавашне ми ни каниш на остали дружби ако ако
![]()
Ѓурџо,снага Виничка,само бајаѓи побожна.иииииииииииии срам те било!!!!
Не знам кој на кого не маваше рецка! И кој си замина порано...
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:49 ---
Нема за собиранка, за мене ќе се врати![]()
Ај нека фати пролет па да ќе го најдам дрвото кај шо раснат и злени ке си скинам.Мене ми рече без муда муж нејќела, глеј да се снабдиш до следна собиранка![]()
Не бе глуп... ние ќе му идеме во Италија... мислам дека тоа е многу подобра опција...Виничанецот ако го убедиш за собиранка да се врати од Италија,јас Дон-Перињон ќе те частам.
![]()
Дарки ја и ти идеме а ја не знам нешо?
Увек ко двојка не насловуваат![]()
На таа атеистичката, треба да се зазема страна?Може![]()
Нема да ме земе мене,тешка работа.Не бе глуп... ние ќе му идеме во Италија... мислам дека тоа е многу подобра опција...А што викате... следна собиранка во Италија... concordato...? Gurdjieff части...
![]()
Не, само 7-8 души бевме во Гоце.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 19:40 ---
StormRage е крив, он ме задржа до ниедно време![]()
Види вака, ние си ја викаме атеистичка ама е - Која религија/нерелигија си го загубила детето, таму може да си го најде.На таа атеистичката, треба да се зазема страна?
И да ме известиш кога ќе бидат, оти може и да не ја видам темата![]()
Без вреѓање ти се молам, не си кул... вака и да сакав да направам преку врски да те прими, тешко...Нема да ме земе мене,тешка работа.
Можно е тебе и Игорче.
Ехх,што е убав животот на Ѓурџо,Виничанец без памет во Италија.Рај!
--- надополнето: 30 декември 2012 во 02:03 ---
Алкарина и јас сакам на Атеистичката.
те туркаше?! не би реколЈа боцкало???Не беше ти таа што ме туркаше цела вечер кон еден член од форумов, ми праеше некои финти и местенки,аааа?
Ама ај, ќе се пресметаме у живо наскоро.
Те обожавам човече, еве и јавно признавам![]()
А зашто мислиш дека знаеш за кого зборам?те туркаше?! не би рекол![]()
да ја прашам па да каже дека сигурно знам?А зашто мислиш дека знаеш за кого зборам?![]()
Е таман, и онака немам навика да го кажувам тој збор, ке си пијам со меракВиди вака, ние си ја викаме атеистичка ама е - Која религија/нерелигија си го загубила детето, таму може да си го најде.
Значи некој почнува да си дискутира за нешто и сите улетуваме во „ѕуџитцу“ стајли се пие после.. Кој каже „пеер“ пие на екс.
![]()