Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе те зимам за жена а синојка рецка не ми маваш :( не ми ни каниш на остали дружби ако ако :place:

Мене ми рече без муда муж нејќела, глеј да се снабдиш до следна собиранка :icon_lol:

иииииииииииии срам те било!!!!
Не знам кој на кого не маваше рецка! И кој си замина порано... :sneaky:
--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:49 ---

Нема за собиранка, за мене ќе се врати :)
Ѓурџо,снага Виничка,само бајаѓи побожна.
Прав реднек е жими се.

:pos:

Виничанецот ако го убедиш за собиранка да се врати од Италија,јас Дон-Перињон ќе те частам.

:)
Не бе глуп... ние ќе му идеме во Италија... мислам дека тоа е многу подобра опција... :sneaky: А што викате... следна собиранка во Италија... concordato...? Gurdjieff части...:)

JD-Turk-jd-and-turk-24924126-400-300.jpg

Не бе глуп... ние ќе му идеме во Италија... мислам дека тоа е многу подобра опција... :sneaky: А што викате... следна собиранка во Италија... concordato...? Gurdjieff части...:)
Нема да ме земе мене,тешка работа.

Можно е тебе и Игорче.

Ехх,што е убав животот на Ѓурџо,Виничанец без памет во Италија.Рај!

--- надополнето: 30 декември 2012 во 02:03 ---
Алкарина и јас сакам на Атеистичката.

Не, само 7-8 души бевме во Гоце.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 19:40 ---

StormRage е крив, он ме задржа до ниедно време :)

да бе да на кривиот бељата одма ... цццц

и како претходниот пат се запознав пак со многу други а ретко кој го запомнив, само се сложувам со Alex The_Great дека на Eric J. Biafranić му беше мнооогу интересно на афтерката :)
со Kaiser се знам од лани али тогаш не му го запомнив линкот, Saladin сум го гледал цела година не бев сигурен дека е тој :)
морнарот Tonchie се врати од на брод :) и Mary Poppins што не ја погоди зградата (не беше ти крива дечкото многу не шеташе, и да знаеш, се гледаме април таму :) )

п.с. ЏинЏер цела вечер кукаше за колоквиумот и на крај не отиде :)
п.с.с со Индиско оревче се убиствена комбинација двете... кај ги запознав... кај се запустив :D

all in all фино беше, поздрав до најјакиот диџеј сва времена Bidikov и следен пат да ми ја најдеш песната пошо не пеам!

На таа атеистичката, треба да се зазема страна? :)
И да ме известиш кога ќе бидат, оти може и да не ја видам темата :P
Види вака, ние си ја викаме атеистичка ама е - Која религија/нерелигија си го загубила детето, таму може да си го најде.
Значи некој почнува да си дискутира за нешто и сите улетуваме во „ѕуџитцу“ стајл :) и се пие после.. Кој каже „пеер“ пие на екс. :)

Нема да ме земе мене,тешка работа.

Можно е тебе и Игорче.

Ехх,што е убав животот на Ѓурџо,Виничанец без памет во Италија.Рај!

--- надополнето: 30 декември 2012 во 02:03 ---
Алкарина и јас сакам на Атеистичката.
Без вреѓање ти се молам, не си кул... вака и да сакав да направам преку врски да те прими, тешко...:P

И остај ми ја Алкарина јас си ја грабнав прв... за во Деспина...:D ти седи си на собиранка, мудрувајте си со останатите атеисти...:P

Ја боцкало??? o_O Не беше ти таа што ме туркаше цела вечер кон еден член од форумов, ми праеше некои финти и местенки,аааа? :icon_mrgr: Ама ај, ќе се пресметаме у живо наскоро.
Те обожавам човече, еве и јавно признавам :)
те туркаше?! не би рекол :P

Види вака, ние си ја викаме атеистичка ама е - Која религија/нерелигија си го загубила детето, таму може да си го најде.
Значи некој почнува да си дискутира за нешто и сите улетуваме во „ѕуџитцу“ стајл :) и се пие после.. Кој каже „пеер“ пие на екс. :)
Е таман, и онака немам навика да го кажувам тој збор, ке си пијам со мерак :) А дискусиите...хммм ма не се проблем-како беше таа In vino vocabularis :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom