Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Да, Вертер беше дечкото со нас во Гоце.
2.На колоквиум не отидов, не стигнав да научам се :)
3. И ја супер си поминав. Мора да признаеш бевме најфаци на афтерпартито :)
4.А нешто слушам си организирала и афтер-афтерпарти кај тебе? :love:

Ти беше највесела таму :D
Леле боцкало едно, афтер-афтерпарти кај мене - бич плиииииз :D ќе видиш убо ко ќе се собериме пак Гоце :D

Леле боцкало едно, афтер-афтерпарти кај мене - бич плиииииз :D ќе видиш убо ко ќе се собериме пак Гоце :D

Ај да се умешам, имавте студентски секс ? :pos:

Ти си толку досаден што не си ни за внатре.
имаш тема за вицеви, таму покажувај ги своите "комични" способности (y)
да не повторувам сигурно си знаеш кој се јавува без прашање :sneaky:

ко за прв пат, интересна собиранка беше:) не бев само на афтер (сите 50 души бевте во гоце?). Еден предлог за наредна собиранка: секој да се претстави пред сите кој е, што е, со една реченица, подобро да се запознаеме, зашто вчера сите што се знаат, стоеа заедно, ретко кој се запозна со сите... :)

Ја боцкало??? o_O Не беше ти таа што ме туркаше цела вечер кон еден член од форумов, ми праеше некои финти и местенки,аааа? :icon_mrgr: Ама ај, ќе се пресметаме у живо наскоро.
Те обожавам човече, еве и јавно признавам :)

имаш тема за вицеви, таму покажувај ги своите "комични" способности (y)
да не повторувам сигурно си знаеш кој се јавува без прашање :sneaky:
Тебе па дека те праша некој нешто..

Ја боцкало??? o_O Не беше ти таа што ме туркаше цела вечер кон еден член од форумов, ми праеше некои финти и местенки,аааа? :icon_mrgr: Ама ај, ќе се пресметаме у живо наскоро.
Те обожавам човече, еве и јавно признавам :)

Ама јас не, ама знајш... како да ти кажам... то за убо го праев, не за неубо :D
Пошо јас сум лоша во изразување љубов и обожавање, ела вечер Капан ан, и Ивко ќе идат, ќе имаш друштво дотаму :)

ко за прв пат, интересна собиранка беше:) не бев само на афтер (сите 50 души бевте во гоце?). Еден предлог за наредна собиранка: секој да се претстави пред сите кој е, што е, со една реченица, подобро да се запознаеме, зашто вчера сите што се знаат, стоеа заедно, ретко кој се запозна со сите... :)
Не е собир на алкохоличари маме му ебам па да се претставуваме :D

Кој беше типот со шалот тогаш? Низок,ќелав,испеа и си замина? :D

И јас прашав за него ама ми текна после тоа :)
Дечкото си е редовен во Мистик со уште неколку други, па ваљда вчера свратил да си ја побара екипата налетал на ТоБ(што би рекол Тончи) собиранка и си остана ;)

Ама јас не, ама знајш... како да ти кажам... то за убо го праев, не за неубо :D
Пошо јас сум лоша во изразување љубов и обожавање, ела вечер Капан ан, и Ивко ќе идат, ќе имаш друштво дотаму :)
Не сум у Скопје, а и да бев знаеш дека таму не идам :) А плус, штом ќе иде Ивко не ти требам јас, немаш гајле :love: Убав помин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom