Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Топ собиранче стварно! Поздрав до екипица од претходните две собиранки на кои присуствував (СтатусКво, Саладин, ПринцесОфИвл<3, Бебуш и тако даље) и до луѓето што вчера ги запознав (Mary Poppins :) , Добро Познат што стварно ми е од негде познат!, Сусаро, Алкарина ја знам од парк ама вчера сврзавме муабет :), Индиско оревче и уште неколку други на кои не им ги запамтив никовите -.-)
Исто така посебен поздрав до фацата што ја испеа песничката од Бетмен, најјак си <3 и уште еден посебен до шмекерот што ја пееше чаирска романтика, ептен си фраер!
Се на се, јас топ си пројдов:love:

Ете ја девојката што покажа како се држи микрофонот, а мор кинг, некат пружи рука ветувам дека миени ќе ни бидат, каде и да се имаме фаштано претходно :)

Абе,Боксер беше типот со плаво-белиот шал Ultras Gelsenkirchen? Го глеам 2 саати,си реков FA да не е,типот доаѓа да се поздрави јас у шалот му глеам :icon_lol:
ne nosev sal jas jas bev so kaputot i belata kosula

Кој беше типот со шалот тогаш? Низок,ќелав,испеа и си замина? :D

de be skorpi do tolku ti licev na mornicav ccc
a luci ne se pozdravuvav so nikoj zosto nikoj ne znaev i prv pat doagav
koi pride pride i onaka so site da se pozdravuvav nemase da gi zapametam tolku mi e kapacitetot:P

Тој високиот, со капутот, беше ти ??? :eek:

Извини за описот, ама страшно изгледаше :D.

А кој беше тој со оделото што стоеше надвор и се раскашла од "непознати причини"? :D

Ете ја девојката што покажа како се држи микрофонот, а мор кинг, некат пружи рука ветувам дека миени ќе ни бидат, каде и да се имаме фаштано претходно :)
хахахахаха важи!:)
--- надополнето: 29 декември 2012 во 17:25 ---
Кој беше типот со шалот тогаш? Низок,ќелав,испеа и си замина? :D
Не беше кајганџија:)

Навистина? :place:
Е сега се лутам, пак...

Зш се лутиш, не реков дека сам ќе останев на афтерпарти :D. Другиве ќе ги убедев да останат. Знаеш какви убедувачки моќи поседувам
icon_twisted.gif
.

Можно е да ви поминам од мистик накај 11 да видам што фацки има на форумов :)
Ништо ја неможев да поминам пошто накај 11 веќе бев напраен авион....се надевам добро сте си поминале :)

ај значи вака.. Со кој се видов... Хронолошки од доаѓање до заминување.
Шкорпион
Biggus Dickus
Saladin
Mary Poppins
Dark King
Isak Keyten - (ти си едно големо срце на дада :love: и те лоwкам)
Луси_Лу
AlternativeF
Max Legend
@(кинески букви) :P
Eric J. Biafranić
Peja989
kooperativa
ION
Werther
Acid
Олимпија
bebush
stefi
и овде веќе почнав да заборавам по малку... :D
--- надополнето: 29 декември 2012 во 17:59 ---
Beric Dondarrion
Kaiser
Tonchie
@гадхејтасол - мор кој ти е новиот ник, неможам да те тагнам :(
King B - уште едно срце на дада :love:
dobro poznat
Princess Of Evil - ми сјеба детинство со млекцето.. :) те сакам мила, само заради тебе би станала лезбејка :love:
Near
Sussaro
е од тука понатаму ништо не се сеќавам....
а да и на крај пред одење шмекерот - Ред Девил - имаш среќа што си заминав, зошто лошо ти се пишеше ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom