Divider
Seraphim
Ќе го чуваме форумот...хехехеУбаво поминете си, баш ми е жал што нема да можам да дојдам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го чуваме форумот...хехехеУбаво поминете си, баш ми е жал што нема да можам да дојдам![]()
И јас така. Сега се врнах од пат, и сам како умрен.Ќе го чуваме форумот...хехехе
ДомаЌа мастика му емајката. Ем весел, ем топ расположеЊе, ем после како бајче ќе спивкашИ јас така. Сега се врнах од пат, и сам како умрен.
Вај пат ставих од 20 годишната, и си отворих германско чоколатце со лешници. Да ме подигне и освеже.. Закон е.ДомаЌа мастика му емајката. Ем весел, ем топ расположеЊе, ем после како бајче ќе спивкаш![]()
Вај пат ставих од 20 годишната, и си отворих германско чоколатце со лешници. Да ме подигне и освеже.. Закон е.
vo 21 00 jas sum na plostad so uste eden drugar koj ne e clen valda ke prepoznaam koj se forumzii
deneska top mi se pogodi ea sum na proslava od firma pa posle tuka ajttttttttt
За сите што се договараат да се чекат на плоштад. Има протести, да не дојдете со пукнати глави.![]()
--- надополнето: 28 декември 2012 во 19:05 ---
Знаеш дека ги забораив овие непослушни што изиграваат? Толку изгледа ми брига за нив.
Ајде, плоштадот на страна, ново место на дочекување - Any ideas?
Море де нека каже некој конечно....КОГА и КАДЕ ќе се чекаме тија шо не знаеме каде е местово?
Piazza Liberta....таќе се викаше/вика.
Знаев дека го знаеш местото. Со трине перверзни гулаби скулптурата
U kolku се чекате?
Да ве глеам со дуљбија....хахахаха преку монокуларен дурбин....хахаха