Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
ДомаЌа мастика му емајката. Ем весел, ем топ расположеЊе, ем после како бајче ќе спивкаш ;)
Вај пат ставих од 20 годишната, и си отворих германско чоколатце со лешници. Да ме подигне и освеже.. Закон е.

Вај пат ставих од 20 годишната, и си отворих германско чоколатце со лешници. Да ме подигне и освеже.. Закон е.

0флеле, од двајсегдишната, а?
Е така, значи, сас тија си меткове?
Настрафје.

За сите што се договараат да се чекат на плоштад. Има протести, да не дојдете со пукнати глави. :)

Хахаахахаххааха како што ќе ве видат така средно збрана група може ќе мислат од ДОМ на Лилјана дека сте :icon_lol:

vo 21 00 jas sum na plostad so uste eden drugar koj ne e clen valda ke prepoznaam koj se forumzii
deneska top mi se pogodi ea sum na proslava od firma pa posle tuka ajttttttttt

--- надополнето: 28 декември 2012 во 19:05 ---
За сите што се договараат да се чекат на плоштад. Има протести, да не дојдете со пукнати глави. :)

Знаеш дека ги забораив овие непослушни што изиграваат? Толку изгледа ми брига за нив.

Ајде, плоштадот на страна, ново место на дочекување - Any ideas?

--- надополнето: 28 декември 2012 во 19:05 ---

Знаеш дека ги забораив овие непослушни што изиграваат? Толку изгледа ми брига за нив.

Ајде, плоштадот на страна, ново место на дочекување - Any ideas?

Море, чекајте се пред Кастом паб. Карши ви е собиранката. Во пролазот од каршија.
Дан' на плоштад се усијаат глајте. Чуф делеле партиски да се налеат за храброст то комуњарлаанана.

Море де нека каже некој конечно....КОГА и КАДЕ ќе се чекаме тија шо не знаеме каде е местово?

Море де нека каже некој конечно....КОГА и КАДЕ ќе се чекаме тија шо не знаеме каде е местово?

Знаете каде е Дом на градежници!!! Или Тинексот од спротива на Кастом паб? Или она Италијанскана амбасада?

Е па, позади Дом на градежници. Кај бивша Палета.
Или до тинекост и тутунска има пролаз и една пиљара. Проаѓате низ пролазот и ОП, тука ќе го најдете.
Или она, лајноно Бургеркинг. Поред, има една улица, накај Џентлмен Џек, е па пројдете меѓу црвените згради и Џек...

Или за оние девијантине, Порано беше таму она Секс шопон Валијант....натака...кај паркингот.
Измеџу зградите и блокот на Кензо.

АМан, туе е.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 19:24 ---
Divider - Не сум сигурен кај беше тоа.

bebush , Saladin, Mary Poppins, bokser_mk , Werther, Peja989 - Се чекаме пред Pizza Liberta, или како и да и беше проклетото име. Hope you read this.

Piazza Liberta....таќе се викаше/вика.

Знаев дека го знаеш местото. Со трине перверзни гулаби скулптурата

U kolku се чекате?

Да ве глеам со дуљбија....хахахаха преку монокуларен дурбин....хахаха

значи завои да НЕ носам (y)
паметни мои, пазете се

Piazza Liberta....таќе се викаше/вика.

Знаев дека го знаеш местото. Со трине перверзни гулаби скулптурата

U kolku се чекате?

Да ве глеам со дуљбија....хахахаха преку монокуларен дурбин....хахаха

Одма перверзен да ме направиш :D

Инаку, ти бре не доаѓаш? Другар ти Вертер иде, ти не идеш, срамота :P