Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј забораив дека ради тоа цигарите ваши пак цела журка ќе е надвор -.-
нефенси.

Не се секирајте, само за нас е кафичот :)

Знам дека се мали шансите да се појават сите 45 души што се пријавија за идење, ама што правиме ако навистина горе доле сите дојдат? Место колку што рабрав е мало, како ќе се снајдеме толку души?

Не важи тоа за пушењето надвор, зошто кога тогаш цигарите ќе се испушат, ќе треба да се влезе внатре :). Имате резервен план во случај да настане ваков проблем?

Еј забораив дека ради тоа цигарите ваши пак цела журка ќе е надвор -.-
нефенси.
Таман внатре ќе биде лабаво, без премногу гужвање :) Јас за секој случај ќе се наоблечам па кај ќе ми биде поубаво, толку облека ќе иам на мене :)

Знам дека се мали шансите да се појават сите 45 души што се пријавија за идење, ама што правиме ако навистина горе доле сите дојдат? Место колку што рабрав е мало, како ќе се снајдеме толку души?

Не важи тоа за пушењето надвор, зошто кога тогаш цигарите ќе се испушат, ќе треба да се влезе внатре :). Имате резервен план во случај да настане ваков проблем?
Ќе се стуткате :icon_lol:

п.с. Секогаш имаш 10+ надвор

Абе добра ќе биде собиранкава, луѓе :X3:

порака до вратарите.
ми го гледате аватарот? е иста маица ЧЕ носам.
П.С. срамота, и прошли пат ја носев хаххахахаххаххахахахаха
--- надополнето: 24 декември 2012 во 18:19 ---

порака до вратарите.
ми го гледате аватарот? е иста маица ЧЕ носам.
П.С. срамота, и прошли пат ја носев хаххахахаххаххахахахаха
--- надополнето: 24 декември 2012 во 18:19 ---
Пиши уште еднаш, гајле ти е.

Вчера таман стиснав испрати мислење падна форумот... Ќе оди некој од Велес, и ако да ај да се организираме да одиме покасно со нешто друго што не е воз или бус. Јас сакам да одам на собиранкава ама во петок сум до доцна на работа, така да ако одам бус и воз од старт отпаѓаат, пошто тоа време ги нема. Ако има некој нека ме контактира преку ПП, ако нема тогаш убаво поминете си и се гледаме во наредна прилика (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom