Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
minatata sobiranka ja propustiv ali ovaa doagam pa so saka neka bide
samo da vidam na rabota koja smena sum
ke gleam da dojdam

Поради малку познавање на членови од форумов нема да дојдам но верувам дека ќе имате супер забава (y) :D

Можеби,зависи со работа као ќе сум :D

Никој не знам и никој не ме знае ама неебитно :D

Не идам ќе клецам цела вечер :icon_lol:.

Ако преживееме после 21 и ако се смилуваат да пуштат платичка на нас сиромаштијата,тогаш и јас ќе дојдам да ве дружам и запознаам во поголем број.
Какво е местото за собиранка,дали има ракија и салата или се работи за фенси локал?

Таму можи и да ме клецаат многу педери има :icon_lol:, ако одиш че видиш :icon_lol:.
Немај гајле добар човек е Шкорпионот,ќе му спомнам да не те закача.
А до толку ако ти е страв имам комшија тапи продава,поволно.

:)

Немај гајле добар човек е Шкорпионот,ќе му спомнам да не те закача.
А до толку ако ти е страв имам комшија тапи продава,поволно.

И како тапите затнуваат добро?

Ако не си пробал шо препорачуваш само од искуство препораки примам.
Ги фалат во населба,добар маркетинг им удира комшијата,ако си заинтересиран пиши ми ПП да ти кажам број.
Ќе ни се лути газда Ацид ако ти објаснувам овде не за друго.

Моето доаѓање без Леандра присутна,не би имало смисла :( У секој случај ќе видам,до 28 има време,може ќе се предомислам.

Ако преживееме после 21 и ако се смилуваат да пуштат платичка на нас сиромаштијата,тогаш и јас ќе дојдам да ве дружам и запознаам во поголем број.
Какво е местото за собиранка,дали има ракија и салата или се работи за фенси локал?
Ваљда е тоа кафичон кај што се праеше прошла година собиранка (или две), у денот коа највише врнеше снег.
Ако е тој, тогаш тоа ти е измеѓу Градежници, Соборен Храм и градски ѕид. Позади градски ѕид у една паралелна со него долгнавеста зграда.

Кафич е, не е кафана. Дали е фенси, не знам, тоа е субјективно. Ваљда не е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom