Ново светско чудо во Дубаи

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Локација
Скопје
Веб-сајт
nv.mk
Добредојдовте во иднината. Погледнете го новиот хотел што ќе се гради во Дубаи - Индија.

drh01.jpg

drh02.jpg

drh03.jpg

drh04.jpg

drh05.jpg

drh06.jpg

drh07.jpg

drh08.jpg

drh09.jpg

drh10.jpg

drh11.jpg

Ova hotel?! Ova povekje mi lici na ringispil! :poss:

и мене ми личе ама така пишуваше, јас само пастирав...

Kako panorama da pravat,a ne znam kaj ke bidat sobite.Vo sekoj slucaj interesna zamisla,a ovie u Dubai ne se zdravi zimi se.Prvin onoj sto e kako sidro so 7 zvezdicki a sega i ova.Neka frlat nekoja para navamu i nie da napravime nesto.

Браво за конструкторите што ќе го изведат ова.
Но иам една забелешка, знам дека Дубаи е во Соединетите Арабски Емирати, а не во Индија.

Секоја чест.. ѕверови се овие шеициве..

Ne ne ostajte to sho ima forma na ringispil ,ako uspeat da go izvedat ova alal da im e .Ova inaku e super idea :):):) Nema so ovie Kinezite Indijcite ne potopija so nivnite "cuda":)Ama sepak edno golemo bravo za ova akose izgradio.

WOW, сакам да го видам Дубаи....
Какво е преубаво, мајко милааааааа

Dubai e poznat po ovie gradbi.. nisto cudno ..samo oni imaat hotel so 6 zvezdi sega ovoj da ne bide so 7

А на тие рингишпилските места ќе живее некој? Или онака се ставени за станарите кога нема што да прават да се возат а?

ма дај вии го ова како Рингишпил е него кај би биле собите Хмммммммммм

Од кај испадна па сега дека Дубаи бил во Индија?
Сликите се добри, ама авторите на статијава треба дефинитивно да се вратат во основно и да подучат географија. :-)

Acid напиша:
Од кај испадна па сега дека Дубаи бил во Индија?
Сликите се добри, ама авторите на статијава треба дефинитивно да се вратат во основно и да подучат географија. :-)

Стварно еј. сликите се добри, ама пред да ја видам темава си викам зарем има град Дубаи во Индија? :lud:

Ама после го видов текстот напишан на арапски:shok: и си викам авторот на темава бегал од географија :lud: :lud: :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom