Никогаш, ама никогаш не би купил нова Лада, Застава и слични глупи коли. Да дадеш толку пари за таква срање кола само затоа што е нова за мене е тотална глупост. Секогаш попрво би се одлучил за половен Опел, Форд, Волксваген... за истите пари.[/quote]
Eve ti razmisluvanje od dedo ti...:pos2: ,:baeh:
U ovaa sporedba,celosno se razbirame...
Cak sto vise,mislam deka e nevidena lakrdija toj zakonot za uvoz na polovni vozila kaj nas,zatoa sto pri tolku fica,zastavi i stari ladi,nikoj ne moze da me ubedi deka ako tie lugje pominat na poloven opel,audi,seat ili renault,zivotnata sredina ke trpela...Kako da ne,cisti gluposti za da se zastiti pazarot na zastava.Krajno,i lugjeto ke bidat kade kade pozadovolni...
Ama toa e za taa sporedba zastava-lada,pa ako saka novi da bidat-----so polovna zapadna kola.
Inace,ako imas dovolno kes u ruka,pa cak i da nemas i mozes da zemes kredit,plati si ucestvo i drugoto otplakjaj go..
KE TI SE VRATI PARATA,I sekogas ke vozis nova!
p.s I ne me dupi u mal mozok,sansite da nacekas nekoja kola koja sto ja prodavaat radi zor ili zaradi toa sto se selat(nadvor od MKD) ,a ona e u super sostojba,(odrzuvana,servisirana,garazirana)se mnogu mali.
A kolku do iskrenosta,ne sme prodale kola do sega sto barem dva pati positno ne bila udrena..Da ne go zboram brat mi Shumaher sto saka dusata da im vadi....
Taka da toa e toa,vrati se na startnata matematika sto ti ja napisav,promisli,ke vidis deka ima logika.:motor:
Pozdrav i leka nos na tie sto se pred legnuvanje.:nesvest: