Mind In Motion
Smirking Revenge
Република Македонија (Republic of MACEDONIA), друго се е гола вода! Не иде во предвид Народна република конго македонија или New Found Macedonia или како и да се предлозите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас гласав ЗАП.С
Зошто анкетата не е јавана да ги видеме мажите кој го сечат коренот
ako prduzis da se izoliras nikogas nema da stignes do 400 evra plata i bez visen rezim.
toa e tocno bas taka e ama grcite nema da prifatat tie sakaat naseto ime da se razlkuva od nivnata pokraina odnosno nasata makedonijaјас гласав ЗА
Поради фактот што Демократска е само рефернеца кон начин на уредување на некоја држава. Со тоа не се менува никако идентитетот на нацијата. Никаде нема да стои дека си демократски македонец, него само македонец, за разлика од опциите, кои нормално не смее да се помисли да се разгледаат а не да се прифатат, каде би можело да стои новомакедонец и слични глупости
Доколку си ги најдиме наследниците на Александар и Филип, не би ми сметало да бидиме и Кралство Македонија![]()
нека си ја преименуваат тие нивната покраина. Предлогот на Република Македонија за покраината „во„ Грција е да биде Бела Македонија или Егејска Македонија. Не може вака да се пристапи ? да ти ем тоа политичарите незнам како им верувате кога се сите исти.toa e tocno bas taka e ama grcite nema da prifatat tie sakaat naseto ime da se razlkuva od nivnata pokraina odnosno nasata makedonija
Демократска Република Македонија и Независна Република Македонија се прифатливи решенија од пакетот на последниот предлог на медијаторот Метју Нимиц. Ова доцна попладнево го јави скопската телевизија А1 повикувајќи на неименувани извори во Владата на Македонија.
Дали е ова знак дека нашата влада попушта во однос на преговорите за името и дека е подготвена да го промени уставното име?
а што се изолира тој ? јас мислам дека други се изолираат од нас. не сака да си го смени името. што има грешка тој во неговото мислење ми ти кажи на мене ?ти ако имаш проблем со твоето име, оди и допиши си во личната карта. „Човекот„ пред твоето име.
за твоето мислење.