Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На free user не прави разлика дали имаш IDM или било кој програм, зошто дозволена ти е само една конекција. Прави разлика на сајтови каде што ти се дозволени повеќе конекции истовремено, односно во случајов ако имаш некој premium account.
Ок, фала. Уште да видам која брзина да подесам во ИДМ спрема дуо екстрим пакетот.

Немора да подесуваш, кај мене си стои на - Select your internet connection - :), немам ништо подесувано.

Иако постои порака на профил за фала, морам на сите да ви се заблагодарам за помошта. Фала

Две прашања за Internet download manager во врска со рапидшер, нетлоад и сличните. Дали е потребно на пример на рапид да имам премиум или можам 1 фајл да симнам и како free user? Го инсталисав ИДМ, само ме интересира за овие сервери од рапид.

Второто прашање би било која брзина ја бирате во ИДМ connection type/speed? Дали other и колку ставате кај бпс?

vlatkobond, кои кабли да ги сменам? дали оние што идат од телефон, лан или некои други?

Смени го оној кој иде од сплитерот до модемот.Јас земав нов и не ми прави ич проблеми интернетов.Знам читав некои други исто така корисници на duo extreme дека одкако ги сменили каблите интернетот фул им идел.

Би сакал едно прашање дали се случува кај вас повремени прекини на телефонската линија а исто времено и интернетот мали прекини по неколку минути ?

Besplatna reklama

Me interesira kolku i dali iim plakaat mesecno po nekoja paricka na ON net REKLAMATORIVE...........................:drk::drk::drk::drk::drk:

Би сакал едно прашање дали се случува кај вас повремени прекини на телефонската линија а исто времено и интернетот мали прекини по неколку минути ?
Сега сабајлево така работи. Прекини одвреме навреме, заедно со прекин на сигналот на телефонот. Претходните денови немаше вакви прекини.

За проблемот со немање сигнал на телефон и интернет во Бутел сабајлево:
од оннет рекоа дека имале проблем со базна станица во Чаир, пратена е екипа, ќе средат работа.

да, се случува, особено во последниве денови еднаш дневно мора да се случи.

И кај мене денеска имаше прекини на интернетов.Но траеше само пола саат.Ме интересира дали само деновиве така прави или и претходно така правело.

А ме интересира ако се смени кабелот кои пред тоа се дадени од Он.Нет дали ќе се подобри брзината и конекцијта и дали треба сите да се сменат?

Ne, nema vrska toa so kablite.. e sea spliterot si go smeniv za svaki slucaj, a inace malku cudno se povrzuva zarazlika od toj prethodniot spliter so bese. Btw denes mi stavia DUO (konecno) i sea meraci.. Brzinata mi e okolu 4Mbit, ne poveke, ali zadovolen sum, vazno limit neam (t.e 1TB ne se ni trosi).

Да прашам една информација за тие што се од Струмица знае ли некој кога ќе дојде тој пакет кај нас???

Sto mi preporacuvate, da migriram na Duo ekstrim od WADSL, ili vo nekoj od paketite od maxadsl.

Аууу од 19 часот па до сега интернетов ми е тиња. До 18 и 55 симнуваше со 450kb/s а сега едвај 200 гига. :(

Аууу од 19 часот па до сега интернетов ми е тиња. До 18 и 55 симнуваше со 450kb/s а сега едвај 200 гига. :(

what? edvaj 200giga:)hehe slabo slabo bar eden tera da ti odese

kaj mene momentalno siminja so 150kbps otupe:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom