Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
Doznav deka na tie sto imaat staveno duo lite im stavaat za nekolku nedeli, a nie so extremov ke cekame dodeka ne pojde nekoj do off.net i da gi raznese so edna bomba.:violent1:
Или јас вршев притисок или кој додека не им текна на телеком да ме разврзаат ништо идев во салон се карав со секого и на крај пак ништо.Нормално не ги правдам на Он Нет што оставаат толку да ги дупи Т-Хоме ама јеби га им се може.Правдина немој да гледаш ова она нема правда во оваа држава.Тој ден кога ми се јавија од Он Нет дека Т-Хоме конечно го одобриле моето барање тогаш после 7 работни дена ми пуштија дуо ехтреме дома.Од денот кога го направив договорот до денот кога ми пуштија дуо ехтреме дома поминаа 60 работни дена :nesvest::nesvest:

На добри торент страни како Замунда итн брзината на интернет е 9.5 мегабита во секунда и моментално сега уплоадирам со скоро 1 мегабит во секунда така да во тој аспект сум презадоволен.Еден двд рип филм од 700мб се симнува за непуни 12 минути така да презадоволен сум за тоа.На рапидшер јеби га ако немаш премиум акаунт како ке ти се погоди некад иде супер некад е катастрофа.Телефонот морам да кажам дека испадна поквалитетно сега него кога бев на Т-Хоме.Ја сум задоволен пред да го ставам дуото си земав нови телефонски кабли си сменив старите ги фрлив што да кажам за мене е добар за другите не можам да кажам ништо