^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
ДА ама што знам Кеопсовата беше премногу фаворизирана досега, па ред е да им се даде простор и на некои нови чуда. Да знам дека беше номинирана, ама некако ми нема логика да е и старо и ново чудо .Искрено сум ја видела пирамидата, да импозантна е, величенствена, покрај неа се осеќаш стварно малецко, ама искрено на слика е поубава. Што знам јас очекував повеќе. Не е којзнае колку голема и внатре не е којзнае што. Не знам јас стварно очекував мнооогу повеќе. Искрено за мене поголема вредност има музејот во Каиро каде се наоѓа оргиналот златна маска на ТУтанкамон, а ова ми е некако... не знам
Повеќе плени ТАџ Махал, не знам можеби затоа што не сум била таму и сакам да одам!
Тоа е тоа аурора...искрено ги сакам премногу пирамидите и на некој начин си ги фаворизирам.:smir: (ја обожавам египтологијата) ама искрено во овие топ 7 светски чуда не требаше да се најде статуата на Исус која се наоѓа во Рио Де Женеиро.Ај please штом си била во Гиза пиши ми преку ПП ако имаш некои слики снимено на ком. од твојата посета таму, да ми пратиш некои а?:smir: