Новиот мегахит на Македонската музичка сцена.. NOT.

• Креатор на темата Креатор на темата Duduk
  • Време на започнување Време на започнување

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
100

ФЕНОМЕНАЛНО .........NOT!!!!!! :nesum:

user15339pic22476126825.jpg

Кој би го пуштил ова на радио освен самиот автор?
Ритамов: "Тапшин тапшин танана, во свилена марама"... :патлиџани:

Замисли онака, си возиш кола, си отворил прозори и си ја рокнал песницава... „Kako kradec pak mi doagas, poleka i tivko se prikraduvas i vo misli mi ostanuvas, doagas i odis ne zastanuvas...“ :icon_lol:

Како може толку да нема осет некој за музика? :(

Ја очекував турбофолк тоа излезе технофолк не можам да го слушам ова.

user15339pic22476126825.jpg

Кој би го пуштил ова на радио освен самиот автор?
Ритамов: "Тапшин тапшин танана, во свилена марама"... :патлиџани:

Замисли онака, си возиш кола, си отворил прозори и си ја рокнал песницава... „Kako kradec pak mi doagas, poleka i tivko se prikraduvas i vo misli mi ostanuvas, doagas i odis ne zastanuvas...“ :icon_lol:

Како може толку да нема осет некој за музика? :(

:nesvest: јас овде не препознав никаков ритам. Тhis is prototype. Иначе да, за оние што не знаат, автор на ремек делово е диџејон од Зона радио 104,4 Шојка. По гласот го познав у песнава, го иам слушано на зона како мрчи со оние љубовнине пораки. :nesvest:

Песнава на кој детски фестивал беше?

Конечно да сменам рингтоне

Стварно прототип е песнава #_#

И после Ноне не знаела да пее...барем Ноне има песни,не како оваа мислев на златно славејче сум...море бетер...леле,брука:nesvest:
Најлошо до сега:nesum:

леле :nesvest: не си оди застани убаво ми е........
добро е барем што сфаќам точно го напишале оти не ми беше чудно и сваќам да го сретнев :uvo:

shojkamsg — April 26, 2010 — Ova e prvata pesna na Andrijana snimena za MSG production i najava za prviot album. Muzika, tekst, aranzman: Shojka.

ова Шојка од емџи радио ? :icon_lol:

Пазете description

Ova e prvata pesna na Andrijana snimena za MSG production i najava za prviot album. Muzika, tekst, aranzman: Shojka. 25 apr 2010. MSG PRODUCTION.

Кој не отиде на промоција на албумот ја еве.. :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom