Новиот беспилотен X47B на Американската морнарица

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Air Vehicle 1 или “Злочестиот робот’’ од Northrop Grumman најавува голема промена во концептот на водење војна од морнаричката авијација. Направен е за да се тестира способноста да напаѓа со беспилотни летала од Нимиц-класа носачи на авиони.

http://www.95news.com/navy-unveils-x47b-unmanned-jet-evil-robot/

60763653_804eb38587.jpg

X-47B_over_coastline.jpg

ucav2.JPG

vakov e frisko isprzen od tava..:) :
Out-of-the-Jig.jpg

a vakov na pat za testiranje...da proba da leta :
PR-FSPM-2.jpg

ne ve potsekja na scenata od Flight of the Navigator koga toa UFO-to go nosea.....vo istata baza.. :)

interesno ke bide ...koga ova ke proba da leta... :) :)...:
X-302.jpg

После терминатор иам некоја одбивност кон играчкиве ама не е лош концептов.

PR-FSPM-2.jpg

ne ve potsekja na scenata od Flight of the Navigator koga toa UFO-to go nosea.....vo istata baza.. :)

ХАхаххах...бравос токму на тоа.....го обожував филмот.Па и МТВ ко што имаше обичај да го дава по 50 пати секогаш го гледав.Дејвид се викаше детето ако се сеќавам добро.....

interesno ke b
ide ...koga ova ke proba da leta... :) :)...:
wol_error.gif
Оваа слика е намалена. Кликнете тука за ја видите во оригиналната големина, која изнесува 1010x505.
X-302.jpg
Старгејт?Сепак 10 за дизајнот ама ако мене ме прашаш попрво ке се осмелат Русите да дизајнираат вакво нешто......

YA-9A%2071-1368%20March.JPG

a10.jpg

kako leta vreme...ona gore bese YA-9 na Douglas koj vo tesniot izbor so A10 izgubi......Ruskiot Suhoj Su25..koi gi ima kako muzejski eksponati i kaj nas...ima mnogu slicna konfiguracija... :)

Su25Frogfoot.jpg

После терминатор иам некоја одбивност кон играчкиве ама не е лош концептов.

ХАхаххах...бравос токму на тоа.....го обожував филмот.Па и МТВ ко што имаше обичај да го дава по 50 пати секогаш го гледав.Дејвид се викаше детето ако се сеќавам добро.....

interesno ke b
Старгејт?Сепак 10 за дизајнот ама ако мене ме прашаш попрво ке се осмелат Русите да дизајнираат вакво нешто......
Rusite veke imaat dizajnirano:

nisto posebno ke bide lesno soboruvan so upotreba na jamming i pasivni elektronski merki,iako ova e novo letalo jas ke ve vratam vo vremeto koga yugoslavija bese bombardirana...togasniot predator ne"fakase"toa sto treba tuku toa sto neprijatelot saka(pasivna odbrana)ottuka faktorot covek e na lice mesto a bez jojstikbi bilo poefikasno avionce

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom