Новиот албум на Врчак - На 7мо небо

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување

Која песна е поубава?

• Вкупно гласачи
    8

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Врчак и неговото 3то CD !

Пишувајте се што мислете за Врчак и неговото најново CD. :smir: :helou:

Супер, ќе имаме занимација летоска... да откриваме од кого се оригиналите... :helou:

Какви такви, песните на Врчак, ДНК, Џеј Џеј, Елвир, Тони Зен, Билбилов и компанија ќе бидат хит летово, на секое радио одат само нивни песни.
А само Врчак пее или албумот е во соработка со ДНК?
Како и да е, ќе бидат хитови, а успехот не секогаш зависи од оригиналноста и квалитетот, така и во овој случај

ајде дајте некој линк нешто он некаде да слушнеме за што станува збор

Може нешто подетално за албумот?

Може нешто подетално за албумот?

Повеќе од очигледно е дека оној што ја отворил темава требал да пише нешто подетално за албумот.Се надевам деа во скоро време ке го направи тоа, или тој, или некој друг кој е запознаен со работата, инаку темава ке замине во вечното почивалиште кое се вика Канта:pipi:

Повеќе од очигледно е дека оној што ја отворил темава требал да пише нешто подетално за албумот.Се надевам деа во скоро време ке го направи тоа, или тој, или некој друг кој е запознаен со работата, инаку темава ке замине во вечното почивалиште кое се вика Канта:pipi:
Ајде еве нешто за албумот ...

Врчак ќе го промовира својот најнов албум насловен „ На седмо небо“. Албумот содржи 17 песни меѓу кои се наоѓаат хитовите: Навлечен на тебе, Токсична, Недопирлива, Во име на љубовта, насловната На седмо небо, но и многу нови песни кои веќе можете да ги слушнете на радио фрекфенциите и кои се потенцијални хитови како: Пази се од мене, Јас сум ист, Џабе, Вештер, Препушти се на мене итн.

На албумот исто така ќе се најде и темата „Змеј“ која Врчак и ДНК ја снимија со најпопуларниот хрватски состав „Конект“. Песната е во Р&Б фанки ритам и се очекува да биде голем летен хит...

:helou:

Откриен засеа еден плагијат... Пази се од мене - Party People Fergie & Nelly... го измениле мааааалку басот, а иначе структурата е потполно иста ко Party People.. слушнете ги двеве песни и ке видете..
п.с дури и ефектот на почеток песна го украле од Party People..:smir:

Откриен засеа еден плагијат... Пази се од мене - Party People Fergie & Nelly... го измениле мааааалку басот, а иначе структурата е потполно иста ко Party People.. слушнете ги двеве песни и ке видете..

Да, сега ги пуштив истовремено, речиси се поклопуваат. :raz:
Добро тргна со откривање, ко за почеток. :)

П.С. Сепак, еве го вистинскиот оригинал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom