Новиот албум на Evanescence

• Креатор на темата Креатор на темата Brineta
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 август 2006
Мислења
52
Поени од реакции
0
Ја слушнавте ли новата "Call me when you're sober" од новиот албум "The Open Door" и како ве пале песната и спотот?....

Не ме пале, ни песната ни спотот.
Напротив, мислев дека со време ке созреат, и нивната музика, а и Ејми, но очигледно згрешив. Музиче за возраст од 15-20 години.

ne sum go slusnal uste...kolku sto znam neli gitaristot i songwriterot si zamina posle prviot album........

Gravity Grave напиша:
Не ме пале, ни песната ни спотот.
Напротив, мислев дека со време ке созреат, и нивната музика, а и Ејми, но очигледно згрешив. Музиче за возраст од 15-20 години.

Донекаде...и така е

НЕ ми се допадна ни песната ни спотот и мене.Од минатиот албум имаше подобри песни и спотови.Повеке го поштовам првиот албум.

se iznendaiv koga ja slusnav. ocekuvav nesto podobro od niv oti 1 album im bese zakon. ova e nesto mn poinakvo.

Go slusav noviot album na evanescence Open Door.. prilicni mi se dopagja... moken vokal.... Iako vo minatiot album imase povpecatlivi pesni... Tuka mi se dopagjaat: All im living 4, Lithium, Snow white queen i Call me when ure sober...
kako sto i kazav u minatiot imase bolji pesni.. onaka povpecatlivi... ali stvarno kvaliteten vokal. sto nikoj od ovie "pevaljkive" kao britni ke nemozat da go imaat ni na son

Ги обожавам Еванесенс. Посебно Ејми Лии ејјј алал да и е на гласот. Не е ко другиве ко шо рикаат ама им спуштам закон. Деј ар д бест (фор ми :))

Добри се...им ги иам двата албуми али и ја ќе кажам првиот ипак им е боље!:)

Zakon se! Litium , All that I`m living for i Snow white queen me pale najvise, drugovo pomalce najvise me pale, arno ama u globala pale:)Emo Girl, Evanescence imaat poise od 2 :) koi gi imas? poz!

Првиот албум повеќе им се допаѓа на некои луѓе затоа што малку е помек и про radiofriendly затоа што автор на скоро сите песни беше сега веќе заминатиот гитарист.
Мене искрено The Open Door повеќе ми се допаѓа, по агресивен е од првиот :)

мене ми се допаѓа новиов албум The Open Door ама повеќе ми се допаѓа стариот албум Fallen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom