Нови игри

Дајте бе некој добар торент ,ги имам пуштено од аренбг и рарбг не мрдаат со 1 мб се спушта :mad:
Значи, трпение. Овој можеби ќе биде најпопуларниот торент годинава, вие сакате во првите неколку часа да ви симнува со максимална брзина.
Не може бе така на паблик тракери, аман.
Иначе од пајрат беј го клаов ја, саат и пол се симиња, до 20% е а сеа почна да симнува и со 3, 4мб/с.
Трпение.

Значи, трпение. Овој можеби ќе биде најпопуларниот торент годинава, вие сакате во првите неколку часа да ви симнува со максимална брзина.
Не може бе така на паблик тракери, аман.
Иначе од пајрат беј го клаов ја, саат и пол се симиња, до 20% е а сеа почна да симнува и со 3, 4мб/с.
Трпение.

aj pingaj me koa ke se igra inside
i ne sledam za kakov krak se zbori za denuvo? kako se igraa dragon age, lords of the fallen ibslicnite?

Слаби се овие Public torrents. Ја симнав од private torrent tracker и се симна со full-speed. Ама треба да сидам две недели...

Иначе ROTR работи, апдејтирана е до последниот patch. Само неможам да најдам програма за screenshots. Fraps и Steam Overlay не работат.

[quote="[-_-], post: 7802495, member: 65204"Само неможам да најдам програма за screenshots. Fraps и Steam Overlay не работат.[/quote]
After you start the game there pop up a launcher, go to options and set it to exclusive full screen. After that Overlay will work again.

After you start the game there pop up a launcher, go to options and set it to exclusive full screen. After that Overlay will work again.
Пробав и со Exclusive и без и Windowed. Steam Overlay не работи, и на non-steam shortcut. А Fraps праве screenshots од Firefox.
Ај ќе пробам да ја пуштам без други програми у background, иако не ми е толку битно.

Последно уредено:
Се појави Inside на торенти, не знам дали се легитимни, но препорака за секој што смета дека не пропушта квалитет.
Моќта на визуелно раскажување, богами и звучно.

не ме радувај вака за џабе, не се легитимни, можеби тоа што не работи веќе со бајпасот на Voksi

Се појави Inside на торенти, не знам дали се легитимни, но препорака за секој што смета дека не пропушта квалитет.
Моќта на визуелно раскажување, богами и звучно.

rls name
не гледам на приватните тракери дека ја има, некој може користи ситуација после кракот на ROTTR да пушти лажни торенти со вируси

/r/CrackStatus има статус на кракнати и bypaseed игри.
и на skidrowreloaded.com стават "официјални" торенти.

Ја минав Rise of the Tomb Raider.
i13sDM9.jpg

И секако ова.Некако е pervy, ама искористи го 3rd person view до max.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom