Нови игри

61SLpqVEXqL._SS400_.jpg

We're happy to announce that World of Warcraft: The Wrath of the Lich King will ship in standard as well as Collector's Edition packages. The Collector's Edition will come in a special box that contains many exclusive extras to enhance your adventure into Northrend, including:
  • World of Warcraft: The Wrath of the Lich King on DVD-ROM.
  • The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King, a 208-page book featuring never-before-seen images from the game.
  • An exclusive in-game pet: Frosty, the baby frost wyrm.
  • A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, the Wrath of the Lich King intro cinematic with director’s commentary, and more.
  • The official soundtrack CD, containing 21 epic tracks from the game, along with exclusive bonus tracks.
  • A mouse pad featuring a map of the newly opened continent of Northrend.
  • Two World of Warcraft Trading Card Game March of the Legion™ starter decks, along with two exclusive cards available only in the Collector’s Edition.
The behind-the-scenes DVD will offer developer interviews and commentary on all aspects of the creation of Wrath of the Lich King, as well as trailers and cinematics from the game, and even footage of panel discussions from BlizzCon 2007.

Collector's Edition owners will also be able to take their adventures from the computer to the tabletop with two starter packs for the World of Warcraft Trading Card Game -- one for themselves and one to share with a friend. In addition, Collector's Edition owners will receive two exclusive tournament-legal World of Warcraft Trading Card Game cards to incorporate in their decks or trade with other World of Warcraft TCG players.

With the Collector's Edition-exclusive in-game pet, Frosty the baby frost wyrm, you'll be the envy of your guildmates and other players as you roam the expanses of Northrend.

A soundtrack CD with stirring music from the expansion pack, a beautiful coffee table book with exclusive concept art, and a Northrend-themed mouse pad round out the wealth of bonus items available in the Collector's Edition of World of Warcraft: The Wrath of the Lich King. Head over to our Wrath of the Lich King Pre-Order page now to learn more about pricing and availability of both the Standard and the Collector's edition.

Уште не се искочени (барем ги нема по торенти) Far Cry 2 и Crysis: Warhead.

Таман си викам да ги пуштам да се симињаат, да поиграм уште нешто пред да почне факултетов...

Уште не се искочени (барем ги нема по торенти) Far Cry 2 и Crysis: Warhead.

Таман си викам да ги пуштам да се симињаат, да поиграм уште нешто пред да почне факултетов...

Имав направено грешка при копирање.. Far Cry 2 излегува на 21ви октомври. Деновиве се чекаат Crysis: Warhead и S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, двете излезени вчера во САД.

Имав направено грешка при копирање.. Far Cry 2 излегува на 21ви октомври. Деновиве се чекаат Crysis: Warhead и S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, двете излезени вчера во САД.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky е излезена... ја начекав на некој torrеnt site пред некој ден

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky е излезена... ја начекав на некој torrеnt site пред некој ден

Тие 2 верзии од пред некој ден не се retail англиската, туку руска верзија со patch за англиски јазик.

Излезена е и Crysis Warhead, по торенти ја нема, ама по варез форуми ја има >:)

Warhammer online moze da bide dobra MMO, zatoa sto poveke se fokusira na PvP i konstantna borba megju dvete strani

Има некој што ја симнал Crysis: Warhead?
Јас начекав некој торент, ептен тазе беше, пуштив да иде, сеа е до 20%, околу 6 GB зафаќа, па да видам што ќе биде :)

Ако ја симнал некој пред мене од негде, нека сподели импресии :helou:

Двете верзии што ги има работат, само треба посебно да симнеш крак (paul.dll).

Двете верзии што ги има работат, само треба посебно да симнеш крак (paul.dll).

Таман! Ај ако го имаш фајлов, закачи го тука или на рапидшер, прати ми линк по пп.

Фала :smir:

Симанти Stalker Clear Sky-Reloaded (со новиот Patch 04 исто од reloaded) и Crysis Warhead-TDM (7,15GB download). Со новиот печ за стокерот, нема паѓање на играта и прилично добро иде. Warhead е со вклучен крак (paul.dll) и се инсталира нормално и работи, плус при инсталација може да се тргнат сите јазици и да се остави само англиски при што играта се намалува на 5,56GB. Ако не ви се брза би ви препорачал да почекате Skullptura RIP за warhead, каде најверојатно ќе бидат тргнати јазиците и ќе биде стандардно 1 DVD големина.
Ова се првични информации, кога ќе ги поиграм малце може да оставам впечатоци од двете игри.

Симанти Stalker Clear Sky-Reloaded (со новиот Patch 04 исто од reloaded) и Crysis Warhead-TDM (7,15GB download). Со новиот печ за стокерот, нема паѓање на играта и прилично добро иде. Warhead е со вклучен крак (paul.dll) и се инсталира нормално и работи, плус при инсталација може да се тргнат сите јазици и да се остави само англиски при што играта се намалува на 5,56GB. Ако не ви се брза би ви препорачал да почекате Skullptura RIP за warhead, каде најверојатно ќе бидат тргнати јазиците и ќе биде стандардно 1 DVD големина.
Ова се првични информации, кога ќе ги поиграм малце може да оставам впечатоци од двете игри.

Не се согласувам со напишаното за Clear Sky. После некое време играта (со било кој patch) е.. неигрива. Значи и со снимен 1.5.0.4, и со community скриптата, џабе е - кај мене се гаси на мисијата кога треба да се убијат војниците на автобуската станица, т.е. кога ќе се доближам до таму (2-3 саати од почеток на играта).

Не ми е јасно како може да ја пуштат во промет со толку многу багови.. ко да немаат оддел за Quality Assurance.

Не се согласувам со напишаното за Clear Sky. После некое време играта (со било кој patch) е.. неигрива. Значи и со снимен 1.5.0.4, и со community скриптата, џабе е - кај мене се гаси на мисијата кога треба да се убијат војниците на автобуската станица, т.е. кога ќе се доближам до таму (2-3 саати од почеток на играта).

Не ми е јасно како може да ја пуштат во промет со толку многу багови.. ко да немаат оддел за Quality Assurance.

Епа ова сме ние, гејмерите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom