Нови игри

stotuku ja instalisav...Crysis Warhead...вака ја попукав....вака доста солидно ми изгледа,,,како по обичај си бара многу кај мене на intel е8200 2 gb ram ...8600gt 512 ddr3 ...нормално иде на резолуција 1440x900 на mainstream...така се подесуванјата за графика....minimum...mainstream...gamer.i последното Enhusiast...кога ке опнам на gamer i enhtusiast није то то....имам супер торент...го корне со маx...бујрум на пп кој сака :) !:pos2:

stotuku ja instalisav...Crysis Warhead...вака ја попукав....вака доста солидно ми изгледа,,,како по обичај си бара многу кај мене на intel е8200 2 gb ram ...8600gt 512 ddr3 ...нормално иде на резолуција 1440x900 на mainstream...така се подесуванјата за графика....minimum...mainstream...gamer.i последното Enhusiast...кога ке опнам на gamer i enhtusiast није то то....имам супер торент...го корне со маx...бујрум на пп кој сака :) !:pos2:

Јас ставив се на Enthusiast,но поради сингл-корот,почна да ми се крашува у виндовс.

Затоа физиката и particles си ставив на Mainstream,и терам сеа на 1024*768.
Иако,ова е само експанзија луѓе,ништо ново:wink:

Може пп? :smir:

In stores on the 13th November 2008, the pre-order for the latest expansion to World of Warcraft: Wrath of the Lich King is now available

SILENT HILL 5
Silent_Hill_Homecoming.jpg

izlezena e za xbox360 kaj da e za 1-2 nedeli treba da izleze i za PC

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom