Нови игри

Здраво ај да ве прашам каде можам да ја купам Crysis 3,предходниот дел го зедов од југотон ама 3 ја немаат изгледа каде можам да ја најдам во пордавниците во скопје,за pc

Мислам дека ќе мо=ам да ја играм Crysis 3, барем на Medium, ако не на повисоки Settings.

Aма работата е што немам интернет да ја спуштам.

Telekabel Problems... :P

За оние кој ја играат Крајсис , има проблем со 2рата мисија(блекскрин) и финалниот бос (колку и да го тепаш ништо не му се дешава) ... багови се. Додека не излезе соодветен фикс нема да дознаам како завршува играва :)

Мислам дека ќе мо=ам да ја играм Crysis 3, барем на Medium, ако не на повисоки Settings.

Aма работата е што немам интернет да ја спуштам.

Telekabel Problems... :P

Имаш DirectX 11 графичка?

Како се чуствувам кога ја играм Crysis 3

gaNzVnT.gif

Same here. Повеќе од еден месец има веќе пројдено. But I am ever the optimist so I will keep on waiting.

Знае ли некој дали излегла The Dark Eye – Demonicon?

И ако веќе ја има, да биде така добар да ми препрати линк за симнување?

Интересно изгледа ама мислам дека не е искочена уште

DirectX Version: DX11, а кога ја стартувам играта бара DX11. :unsure:
Прегледај го приврзокот 58878

Другар и мене исто ми праеше ми викат немате директх 11 а го имам и све пробам нејкеше да се пуштити а вчера ја инсталчирав и ја пуштив на кратко и можеше,пробај да го инсталираш одново последниот апдејт за графицката и ке мојт, јас така пробав и ено се пуштат за сега :D
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 06:02 ---
За оние кој ја играат Крајсис , има проблем со 2рата мисија(блекскрин) и финалниот бос (колку и да го тепаш ништо не му се дешава) ... багови се. Додека не излезе соодветен фикс нема да дознаам како завршува играва :)

Е баш сега то мене ми се деси реков ке ја играм и само шо дојде 2 мисија и ми се гасит,валда сега чаре да чекам некој добар крак или фикс за то :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom