Нови игри

Пробајте ја HAWX

tom_clancys_hawx_3771.jpg

tom_clancy_hawx_exclusive_screen_1.jpg

Демото е интересно,графиката пристојна (разочарување беше,бар за мене) и прилично аркадна...но заради тоа пак акцијата прска од екран.

Пробајте ја HAWX

Демото е интересно,графиката пристојна (разочарување беше,бар за мене) и прилично аркадна...но заради тоа пак акцијата прска од екран.

Пробав завчера да ја играм али ми вадеше некој error и паѓаше, кога гуглав сите што сме го имале тој error имаме едно заедничко, 64 bit Vista :( Ај најверојатно целосната верзија ќе биде добра и ќе работи.

Пробајте ја HAWX

tom_clancys_hawx_3771.jpg

tom_clancy_hawx_exclusive_screen_1.jpg

Денес ја пробав... интересна игра
a зошто има само демо за на pc ?

Hell yeah, my ass. Играта станува во action-shooter, се отцепува од survival horror. Ќе размислам 3-4 пати дали ќе ја земам.

И што има тоа врска ако станува акциона?Графиката е бонбона

release date: World: 2009Не се знае уште кога ќе излезе

Hell yeah, my ass. Играта станува во action-shooter, се отцепува од survival horror. Ќе размислам 3-4 пати дали ќе ја земам.

Имаш право... Поранешните беа многу подобри... Штета што станува чиста пуцачина, но јас сепак ќе ја земам, нормално ако ја има за PC...

п.с. Колку сте сигурни дека ќе ја има за PC...???

п.с. Колку сте сигурни дека ќе ја има за PC...???

100% ќе ја има. Само очекувај некој глуп порт со катастрофална графика (за писи) и контроли да ти дојде да заплачаш. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom