Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Ливерпул...:cenzura:...Хорхе Кампос не им е рамен на дресовиве :вонзем:

Taка пишува, не знам јас. Некаде има демек за во ЛШ ќе бил овој. :D
931411_10151581562232239_819088565_n.jpg

Овој најдесно е за ЛШ. За трет уште немам сретнато никаде, ама во секој случај нема шанси да е тој што го постираше. :D

Овој најдесно е за ЛШ. За трет уште немам сретнато никаде, ама во секој случај нема шанси да е тој што го постираше. :D
Овие твои да не се? :D Иначе одличен ви е овој за ЛШ...како и домашниот и гостинскиот де. :P

Новиот на Баерн е мноогу поубав од оној што го имаа последните две сезони. :)

Ако се овие :drk::drk::drk:(вториот сигурно е:cool: )..Овој првиов дрес некако ми личи како од пред едно 9-10 години.Имам таков дрес и личи доста.Само тој што кај рацете беше скрос бел.
Тој црниот што беше за шампион лига годинава беше јак,наредниов за 2013/2014 takodje.:D

Фрајбург многу кул дресови имаат.:love:

Билбао

Херта

Леверкузен

Хановер

Мајнц

Нирнберг

Шалке гостински

Вердер

Штутгард

И дај нека пише некој нешто, имам уште некоја слика за постирање, ама кога се спојуваат постовите испаѓа повеќе до 20 слики. :D
--- надополнето: 29 мај 2013 во 15:50 ---
Uli Hoeneß не ставај лајк само бре, пиши нешто, за да можам да постирам уште некоја слика. :D
Хановер домашниот :facepalm:

Ако се овие :drk::drk::drk:(вториот сигурно е:cool: )..Овој првиов дрес некако ми личи како од пред едно 9-10 години.Имам таков дрес и личи доста.Само тој што кај рацете беше скрос бел.
Тој црниот што беше за шампион лига годинава беше јак,наредниов за 2013/2014 takodje.:D

Фрајбург многу кул дресови имаат.:love:

Од сликава, првиот е новиот домашен (со истиот игравме во финалето), тој на средина е ланскиот и годинешниот домашен, а црниот е за ЛШ. Новиот гостински е тој белиот со јаката, го имаше на некоја од претходниве страни.
Муабетот е за третиот, не е уште излезен во јавност. :)

Хановер домашниот :facepalm:
друг пат кога цитираш пост со слики, избриши ги сликите, се добива повеќе за скролање без никаква потреба.

Еве ви и офишал.

NewKit_TBC_Wallpaper.ashx

Слушам Кантона го дизајнирал а? Затоа има и копчиња на крагњата за да не може да ја носат крената ко него? :icon_lol:
Мене не ми е убав бтв... :unsure: Али небитно е тоа. :)

Слушам Кантона го дизајнирал а? Затоа има и копчиња на крагњата за да не може да ја носат крената ко него? :icon_lol:
Мене не ми е убав бтв... :unsure: Али небитно е тоа. :)

Можат и крената бе.. :D А што му фали на пример? :D

Трипати е поубав од чаршавот за в кафана. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom