- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Леле Ливерпул...
...Хорхе Кампос не им е рамен на дресовиве 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taка пишува, не знам јас. Некаде има демек за во ЛШ ќе бил овој.![]()
Овие твои да не се?![]()
Овој најдесно е за ЛШ. За трет уште немам сретнато никаде, ама во секој случај нема шанси да е тој што го постираше.![]()
Овие твои да не се?Иначе одличен ви е овој за ЛШ...како и домашниот и гостинскиот де.
![]()
![]()
Овој најдесно е за ЛШ. За трет уште немам сретнато никаде, ама во секој случај нема шанси да е тој што го постираше.![]()
Хановер домашниотБилбао
Херта
Леверкузен
Хановер
Мајнц
Нирнберг
Шалке гостински
Вердер
Штутгард
И дај нека пише некој нешто, имам уште некоја слика за постирање, ама кога се спојуваат постовите испаѓа повеќе до 20 слики.
--- надополнето: 29 мај 2013 во 15:50 ---
Uli Hoeneß не ставај лајк само бре, пиши нешто, за да можам да постирам уште некоја слика.![]()
Ако се овие(вториот сигурно е
)..Овој првиов дрес некако ми личи како од пред едно 9-10 години.Имам таков дрес и личи доста.Само тој што кај рацете беше скрос бел.
Тој црниот што беше за шампион лига годинава беше јак,наредниов за 2013/2014 takodje.
Фрајбург многу кул дресови имаат.![]()
друг пат кога цитираш пост со слики, избриши ги сликите, се добива повеќе за скролање без никаква потреба.Хановер домашниот![]()
Еве ви и офишал.
![]()
Слушам Кантона го дизајнирал а? Затоа има и копчиња на крагњата за да не може да ја носат крената ко него?
Мене не ми е убав бтв...Али небитно е тоа.
![]()