Нова година во Колосеум

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Читам и слушам цени за нова година...не ми се верува оди и до 8000 денари за една ноќ во една дикотека...колку сте спремни да потрошите за неколку саати,мислам дека понудата во Колосеум е најнормална... 350 денари до петок,после 400 за стоење...цените на пијачките се тие како и секоја вечер...Диџеи се Маршал Џеферсон,Јасен Петров и уште неколку...јас и Сусаро сме таму така да кој и да дојде ваљда ќе се видиме :vozbud: :party3:

и јас најверојатно ќе бидам таму!само што уште немаме купено влезници!

Ииии, ЈАСЕН за Нова Година.
Не сум сигурен ама мислам дека тој беше во Белви пред некои 4 години коа не растури на подиум.
Убо да си поминете :)
Јас во КолосеРум не влегувам :pos:

Читам и слушам цени за нова година...не ми се верува оди и до 8000 денари за една ноќ во една дикотека...колку сте спремни да потрошите за неколку саати,мислам дека понудата во Колосеум е најнормална... 350 денари до петок,после 400 за стоење...цените на пијачките се тие како и секоја вечер...Диџеи се Маршал Џеферсон,Јасен Петров и уште неколку...јас и Сусаро сме таму така да кој и да дојде ваљда ќе се видиме :vozbud: :party3:

јасен петров е на 3 јануари во колосеум, а не за нова година :)

Ке има ли народ таму за Нова Година пошто мене опцииве полека ми идат у курац ке си седам дома на крајsd??
Во Колосеум одкако е овој новиов имам влезено само еднаш крцаше се измочав и искочив одприлика 10 минути траеше тоа и неам поима како е..

Ке има ли народ таму за Нова Година пошто мене опцииве полека ми идат у курац ке си седам дома на крајsd??
Во Колосеум одкако е овој новиов имам влезено само еднаш крцаше се измочав и искочив одприлика 10 минути траеше тоа и неам поима како е..

па би требало да има, а и картата е џабе што се вика со оглед на тоа дека е новогодишна журка :)

ја се одлучив за колосеум, на саем е прескапо со оглед на тоа што за тие 1400 ден добиваш 1 пиво само, а и којзнае од колку саат ќе пушта окенфолд и колку време. најавено е од 11 до 1 но чисто се сомневам... во некој весник пишуваше дека само 1 саат ќе пуштал музика

ако не најдам денес карти за кај што планирав и јас сум со екипа у Colosseum, ако е картата 400 денари браво за нив, ова не е нормално оваа година у Скопје со цениве :tapp:

Одлично беше...немам збори клабинг насекаде...ве поздрави Јоцо-Брн 84 металецот на сепаре у Колосеум...после ја сум бил фејкер
...журката беше феноменална не ми е жал ни за една минута...останав до крај до 5

TOP si bese u coloseum,
bravo za Nikifor stvartno e dobar maliot,raspali , a toj crnecot go izdrvi malce,,kako i da e za tie pari top si bese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom