Нова Демократија - Имер Селмани

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
more trebase site pratenici da mu izbegat na taci samo on i djaferi neka ostanat

Аууууууу !!!!!!! Nea Demokratia ?! Сега ни претстои спор со грците и за ова име...Можеби целта ни е да ги дефокусираме од спорот со државното ни име, а може и тоа ние да направиме отстапка за Nea Demokratia, а грците да попуштат за Македонија ?:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ја мислам дека овај Имер Селмани стабилно изгледа па и по изјавите стабилен е,па ќе ја тера политиката.
а иначе на мене мие сеедно дали имер или џафери...ние си дадевме газо под кирија па сеа друг ни е крив..али знаат овие наште шо треба..:pusk:

АБЦ, Горазсд: Хало бре, дај одете во Љубов и секс подфорумот малку, за промена :)

АБЦ, Горазсд: Хало бре, дај одете во Љубов и секс подфорумот малку, за промена :)

Па зар не сме таму,јас цело време си мислам дека сме таму,ако се знае кое е второто име за политикава.Или го имам згрешено подфорумов?:jaj:

Sto ti pravi ostroumen politicar kako Grujo.
Gi raskaruva shqiptarive. Razdeli pa vladej, ne za dzabe e kazano :helou:
Sega slusam i vo DUI se raskarale i ke ima i tamu nekoi delbi.
Prv pat Makedonec (etnicki) da e Premier na Makedonija.

Sto ti pravi ostroumen politicar kako Grujo.
Gi raskaruva shqiptarive. Razdeli pa vladej, ne za dzabe e kazano :helou:
Sega slusam i vo DUI se raskarale i ke ima i tamu nekoi delbi.
Prv pat Makedonec (etnicki) da e Premier na Makedonija.

сигурно не си сериозен со ова..а?

more trebase site pratenici da mu izbegat na taci samo on i djaferi neka ostanat
во право си, Селмани е одличен политичар и требаше одамна да се тгне од старото кртило и да си се покаже во својата работа бидејки е одличен човек и уште подобар политичар

Дечки селмани ке биди прецедател.. Џабе и форум и свее. Ке видите што ке се деси:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom