Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наташа напиша:е баш сега ме фати носталгија![]()
уф неможам да дишам колку ми фали мојата фамилија
![]()
![]()
Само мажот и децата ми се овде,тоа ме теши,ама многу ми недостасуват мајка ми,татко ми,брат ми,внукот...LouWeed напиша:а ти сама си горе????
ја го имав тоа 7 год. знам како е..............![]()
![]()
VeGaS напиша:Ziveam formacija 3-9, odnosno 3 meseci - letoto vo MKD, restoto od godinata vo USA. Mislam deka e dovolno, no znae i za vreme na tie 9 meseci ovde vo USA da ti stane gusto i da ti se rastrkalaat krokodilski solzi za doma. Najbolno e koa kje se slushnish so drugarite, ljubovta i kje ti kazat kako si pijuckat kafe, kako se muabetat, kako se zezaat. Ne deka toa go nema tuka vo USAva, no ednostavno ne ti e slatko kako tamu. Zivotot interesen ti go pravat bliskite, prijatelite. A prijatelstvo se pravi od detstvoto. Zatoa nieden/a ovde nemozi da mi bide blizok kako nekoi od tamu, vo MKD.
PetarK напиша:Друга шема е кога можеш на две столици да седиш и доста време да минуваш во Македонија. Мене тоа ми успеваше до сега, секоја година минувам доста време во Македонија поради различни причини, ама ич не ми се верува дека ќе можам месец дена да бидам во Македонија во 2006...
VeGaS напиша:obvrski, ili ... ?
OBDN напиша:Momentot koga ke resi covek da stapne nekade na strana i da provede podolgo vreme, se rascerecil za vek. Nikogash nema da otrpne na nishto.
Барем за ова ми е многу мило.Иначе кајганава помага. А да го немаше нетов?