Ноне Неделковска

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Не е важно како ‘‘звездата‘‘ изгледа, важно е како пее, а според Македонија и Србија најдобро пееше :\ Или се лажам? Не викам дека не треба да не поработи на пеењето, ама не пее ни толку лошо. А тоа декла спотовите не и чинат не е до неа :hehe: Си има и аранжмани и шознам шо :) Туку се гледа дека сака да пее, и си пејт. А, се гледа и дека нема доволно пари за добро да се изнарекламира па затоа албумот од НОНЕ ќе го има во ОПРАВДАНО ПРИСУТНИ! :nesvest:
п.с. не е ни малку ко Кајли:lizko:
п.п.с. ама слатка е :)

mene mi se sviga None,dobri pesni4ki i na kra kraista treba da si gi cenime makedonskite pejaci kakvi se takvi se barem se trudat:vozbud:

Пее како за на златно славејче:pos2:

секој лош пејач ја завршува кариерата предвреме. тоа е факт.

ХаХ!!! Нонеето со тоа нејзиното гласче најцепки смешките ми ги прави! Слатка-мала-глупкаста ама ко за да те иснасмее и оди. А и тоа песничките многу ги меша па некако исти и се сите...или сама така си ги пее или такви и ги пишуваат зошто и ги знаат капацитетите........и чудно-од таков широк граден кош и помашала впечатливо деколте посалам глас треба да вади...абе треба да викнее!!!

Се сеќавам дека, во меѓувреме додека траеше Идол, беше гостинка во една емисија заедно со мајка и. И водителкава и вика: “Ноне, имаш многу убав глас“ а Ноне “Еми таков е, шо да прајш“ :D

Интересна ми е иако песните и се г`з

Девојчето си е уникатно, приказна за себе, али тоа песните и текстовите незнам кој и ги прави пошто ептен се тапа

мало ниско дебело со убава фаца(што само тоа и вреди) и глас за златно славејче
(дефиниција за ноне)

Glup kepec e None so pojma nema da pee. Ako napravis anketa po ulica neznam dali pet luge ke znaat nekoja nejzina pesna po ime.

за деколтето поклон до земја... само факт е дека не и стои.... на некој друг рецимо боље ке и стоеше пош она е мала... :) кога веќе ги спомнавте телесните атрибути на Ноне... еве да речеме мене нека ми ги дадеше дури боља певаљка ќе бев и од неа

Кога слушнав за неа беше нели на идол, ми беше слатка, симпатилна дури и гласот и беше подобар... сеа оди кон пропаст.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom