Нон Стоп

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Преработка е , наравно. Само многу се бунат затоа што на неговиот албум немаше ставено (Cover) после името на песната така да има плагијаторски призвук.
Abe ok, toa drzi.... ama ipak ne veruvam deka imal takva namera.
Mislam, nit Mr.Big ne se nekoi lokalen band od nekoe anglisko gratce a i pesnata e bajagi poznata. Ne e do tolku niskointeligenten Beni za da pomislel deka ke pomine nezabelezlivo. :)

Респект за Бени и дечките (Боби , Хистер , Црни и Мето) !!!
репертоарот можеби му е Gibonni и нешто во тој фазон но се докажа дека тоа е формулата за успех. Дечките веке 12 пати гостуваат во Прилеп во клуб ВИП и секој пат журката е феноменална. Искрено подобро е милион пати по клубовите и дискотеките да има вакви свирки со овој репертоар отколку гостувањата на Аца Лукас , Шако Полумента , .....
Морам да напоменам дека Бени ептен го почитувам , нема влакна на јазикот , но исклучително многу знае да почитува и цени тие што се ок спрема него...
Пријатно се изненадив кога на прв ден Велигден ми стигна SMS од Бени во која ми го честита најголемиот Христијански празник и ми посакува се најдобро мене и на моето семејство..
Да бидеме искрени - дали на некој од нас ќе му текне да го стори истото на Муслимански празник?
и повторно голем РЕСПЕКТ за Бени и дечките

Мојот тапанар добива ерекција од вашето врискање ... цццццццццццццццц:drk:

Бени и компанијата се единствените луѓе во оваа држава што знаат да направат феноменална журка... секоја среда Миднајт е фул, секој четврток Маракана е фул, секој петок Ла кафе итн. цело лето, секоја среда и сабота беа во Кадмо на плажа (и тогаш Кадмо имаше најголем промет) едноставно знаат да направат журка, песните што ги свират се одлични... ја во последно време сум заразен со песнава, па прибидејќи ја немаше на YouTube мораше да ја закачам :) не верувам дека некој ја знае :)

ја имам слушнато стварно е добра
а и следнава исто, јес да е преработка

скриена во сонот е преработка на оваа песна

Бени и компанијата се единствените луѓе во оваа држава што знаат да направат феноменална журка... секоја среда Миднајт е фул, секој четврток Маракана е фул, секој петок Ла кафе итн. цело лето, секоја среда и сабота беа во Кадмо на плажа (и тогаш Кадмо имаше најголем промет) едноставно знаат да направат журка, песните што ги свират се одлични... ја во последно време сум заразен со песнава, па прибидејќи ја немаше на YouTube мораше да ја закачам :) не верувам дека некој ја знае :)

скриена во сонот е преработка на оваа песна

знам само ме мрзеше да ја ставам тука...сепак феноменална преработка

бени со нон стоп се закон! нема шо тука...имав оригинално цд ама го подарив.....бтв кај може да ги најдам сите песни од нон стоп т.е од бени?

--- надополнето ---

кој знае пп нека пише:smir:

Да да, прекрасни се Нон-стоп. Бобан поготову <3 xD

Еве дел од настапот на Бени по повод 90 години постоење на Филозофски факултет...

Скриена во сонот една од најубавите.Преработка е ама ми се свиѓа ептеееееееееееееееен

Ги поштуам бајги.Сум бил на многу нивни свирки,и стварно се јаки.
А,имаат и многу добри песни.

Кога сме кај песните,да не имате акорди од Сјај?Преработката од Mr.Big.

Кажано е веќе се на претходните страни, има одлични текстови, прави одлични журки
Јас лично одев порано секој петок во колосеум летното, сега секоја сабота во зимското само во последно време ми се смачи веќе 5 месеци пее едни те исти песни само тоа ми пречи кај нив

Незнам кој знае али моментално спремаат 2 албуми
Едниот ќе има промоција во колосеум на 23 декември и со секоја купена влезница ви следува ЦД то. Иначе овој албум ќе го нема во продажба ќе можете само вака да го добиете. Албумот ќе има мислам 8 песни и сите се кавери на наши добро познати хитови(Конкорд - Високи штикли, Леб и Сол - Чукни во дрво ........ итн)

За вториот албум се знае многу помалку само дека ќе биде промовиран после нова година и ќе бидат нивни песни

BUMP! :)
Го има некаде во продажба новиот албум? Или ако го има некој да го сподели.
Фала однапред. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom