Нон Стоп

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што Даре више не е во Нон Стоп...

Да и ја така мислам. Даре веќе мноогу долго време не е во Нон Стоп. Ниту постпи Нон Стоп. Мислам само Бени сега си пее...може и не сум добро информиран.

Како и да е, многу убави песни. Има у Маракана секој четврток Бени свирка мислам. Сум бил еднаш, баш јако.
Омилена: Ај ма пиши ми ...секако :)))

Одлични се и двајцата.Само ми е криво што во задно време не се многу активни на естрадава.Немаат нови песни некако.Инаку се одлични.Бени е многу интересен како особа.Секогаш кажува што мисли.Ми се допагаат песните особено текстовите, полни со содржина и некоја порака, е тоа е веќе некоја уметност.Само нека се активираат многу повеке дека заслужуваат подобро место.

П.С Ја има некој таа песната Бени што ја пееше со едно девојче на Супер Ѕвезда поврзано со школскиот одмор и училиштето?

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=105427242

Иди на линков, третата песна е таа. Ќерката на Валентино Скендеровски ја има пеено.

Онтопик: Нон Стоп, во стариот состав, беа одлични, порано идев на часови во Ентерпрајз, Даре ме учеше, многу е закон типот, доста ствари научив од него... Сега знам дека држи часови негде у близина на Рамстор.

Слободно може да се каже дека се најдобра група во Македонија :smir:

Онака ок се. Имаат некои добри песнички како “По навика“ и нормално легендарната “Ај ма пиши ми“, која сите ја пејат и посветуваат на оние кои им се свиѓаат.:icon_lol:
Имаше уште една што ми се свиѓа, ама не знам како се вика.

Интересни се, ок, иако не ми се баш којзнае колку омилени.

Не го поштуем Бени како лик, ама музиката на Нон Стоп да. Омилена песна ми е „По навика“, многу ми е подобра од „Ај ма пиши ми“. Mе нервира тоа ма-то. :icon_lol:

Една од најдобрите работи што ни се појавила на музичката сцена во Македонијава. Сум одела на свирки, и супер сум си поминувала. А Бени како личност е закон.

И сеа некој сака пиво или не сака? Клип на yutube ќе напраи ли некој? Нишо посебно не треба, само песната да ја стаи и да напраи видео фајл. Ја би го сторил тоа, ама не ми функционира муви мејкерот, а други програми ме мрзи да учам...

И сеа некој сака пиво или не сака? Клип на yutube ќе напраи ли некој? Нишо посебно не треба, само песната да ја стаи и да напраи видео фајл. Ја би го сторил тоа, ама не ми функционира муви мејкерот, а други програми ме мрзи да учам...

Место пиво, дај сокче. :)
Клипот ќе го добиеш за 15 минути.

Edit:

[youtube]dnRiusgu514[/youtube]

Повелете. :)

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=105427242

Иди на линков, третата песна е таа. Ќерката на Валентино Скендеровски ја има пеено.

Онтопик: Нон Стоп, во стариот состав, беа одлични, порано идев на часови во Ентерпрајз, Даре ме учеше, многу е закон типот, доста ствари научив од него... Сега знам дека држи часови негде у близина на Рамстор.
Да, и ја исто идев кај Даре, многу е добар и фин, и како што кажа више не е со Валентино туку си има свои простории, само не знаев дека биле кај Рамстор.

Да, и ја исто идев кај Даре, многу е добар и фин, и како што кажа више не е со Валентино туку си има свои простории, само не знаев дека биле кај Рамстор.

Еве само што дознав, на Водњанска негде било тоа... Цената била иста, 2000 денари месечно.

[youtube]dnRiusgu514[/youtube]
Ретко излагам зошто од она што знам
најдобро знам да бидам сам,
и ретко со луѓе се завршува
со друг за да не те сретнам,
мојот мобилен подолго време е нем
а новиот број не ти го знам,
во него гледам по цел божји ден
и порака твоја чекам.

Ај ма пиши ми, макар два три збора
или јави се да ти чујам глас.
Ај пиши ми зарем вака мора, без тебе повеќе јас не сум јас.

Некогаш те мразам а понекогаш
ми требаш повеќе од се`
вечерва ептен ми недостигаш
ме мразиш ли и ти мене?
Не мора да се видиме и чуеме
лош крај за добра приказна
живи сме еден за друг знаеме
и не треба друга казна.

Ај ма пиши ми, макар два три збора
Ај пиши ми, зарем вака мора, без тебе повеќе јас не сум јас.

Ај ма пиши ми макар два три збора
Ај пиши ми, зарем вака мора, без тебе повеќе јас не сум јас.
Ај ма пиши ми макар два три збора
или јави се да ти чујам глас

Ај пиши ми, зарем вака мора, без тебе повеќе јас не сум јас
без тебе повеќе јас не сум јас.

:cuc: :olee: Вечер ја пуштам и имам континуиран повеќекратен оргазам. А машки пол сум, па сеа видете колку ме пали песнаа. :)

еии мн ги сакам обие луѓе:smir:

Нон стоп постојат сеуште само сега се Бени и Нон Стоп: http://www.myspace.com/beninonstop

Составот им е:
Вокал- Бени
Клавијатури- Ана
Гитара- Бобан
Тапани- Хистер
Бас- Црни

Gi sakam mnogu!
Imaat super pesni. Ovaa im e ZAKON!

Dobro be bivase site da ja linknale pesnava pred mene, sea zaprimetiv, otposle. :duel:

Ми се допагаат сите песни,поготово Биди Ми Брат Биди Ми Френд.

Штета што не се заедно пак со Даре кој патем ми е братучед,правеа добри песни и свирки.
Бени е дечко со одличен карактер. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom