Номинации за Ференц Пушкаш награда за најубав гол во 2012 година!

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е според вас најубавиот гол

• Баду

Гласови: 2 2,8%
  • Бен Арфа

Гласови: 13 18,1%
  • Фалкао

Гласови: 16 22,2%
  • Хасили

Гласови: 1 1,4%
  • Хименез

• Меала

Гласови: 7 9,7%
  • Меси

Гласови: 14 19,4%
  • Нејмар

• Соу

Гласови: 1 1,4%
  • Шток

Гласови: 14 19,4%

• Вкупно гласачи
    72
Ги памтам дел од головите, се двоумев меѓу тој на Фалкао, на Агуеманг (како и дас се чита)и на Меала. Се одлучив за Меала чисто ради атрактивниот потег :)

После ние сме биле со комплекси.....
Фалкао инаку, иако и на Шток е супер.

Кога лани Руни не ја освои со ножичките, нема смисла за мене наградава. Онака головите ќе ги изгледам колку да видам убави голови, не ми е битно кој ќе ја освои. :)

1.
Гастон Меала, Насионал - Стронгест
2.
Хатем Бен Арфа, Њукасл - Блекбурн
3.
Нејмар, Сантос - Интернасионал

И да, имало многу подобро потези од пола предлози ама ај.Капак на се, предлогот со Меси :гик:

Гласав за Хасили, многу добар волеј!
Инаку голот на Ибра од вечерва е број 1 за мене :)

Овај на Златан не само што е убедливо најубав оваа година туку е меѓу најубавите на векот и на историјата воопшто..па немам ваков гол видено досега ножички од 30 метри:drk:

Овај на Златан не само што е убедливо најубав оваа година туку е меѓу најубавите на векот и на историјата воопшто..па немам ваков гол видено досега ножички од 30 метри:drk:

Одма ми текна на голов

35 метри да те поправам :D

89ta minuta protiv direkten konkurent za LS pri rezultat 2-2, Canizares brani za Valencia, gol za het-trik i najdobriot natprevar sto eden fudbaler nekogas go odigral...ne e od 30 metri ama so Canizares na gol i priemot vredi duplo.

Немам ништо против Меси но како може таков гол да е номиниран за награда? Во овој фудбалески свет само тој и Нејмар да постојат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom