Ноќниот живот во Штип

• Креатор на темата Креатор на темата d-dust
  • Време на започнување Време на започнување
stip e malo no fino gradce pa pretpostavuvam deka e onaka prosecno za izlaganje ne e loso :O

odlepena напиша:
jas bev na GIMNAZIJADA vo stip i najiskreno si pominav PREUBAVO!ludo i nezaboravno!iskacavme vo doris dej i trac, bese prepuno i mnogu ubavo si pominavme...bevme 4 dena(3 veceri) i definitivno bi otisla pak ako mi se pruzi prilika

хехе и јас излегувам таму и можам да кажам дека е закон...

Штип за нокен зивот е супер туку преку ден е досадата.Навечер си одес прво Кафанче(нецко,Чардак,сан ремо)...после одес малку сема во(Форум ,Д.Деј,трач) и на крај дискотеката ICE(ако те пустат).Е лугето малце нечинат али нема врска и е најефтин град .БЕЗ конкуренција 4ever STIP

simona напиша:
nikad ne sum bila u stip i neznam kako e ali valjda e mnogu glupo i bedno

Шо пишуваш и коментираш ако не си била?

Енивејс, глеам многу ја спомнале гимназијадата. Беше убаво, меѓутоа не е секогаш така. Тие денови имаше гужва, па затоа беше интересно. Инаку прилично е мртво. Истите фаци во истите кафичи го пијат истиот сок и свират истите (најчесто српски) песни. Тоа ти е. Блааа.

Samara напиша:
Шо пишуваш и коментираш ако не си била?

Енивејс, глеам многу ја спомнале гимназијадата. Беше убаво, меѓутоа не е секогаш така. Тие денови имаше гужва, па затоа беше интересно. Инаку прилично е мртво. Истите фаци во истите кафичи го пијат истиот сок и свират истите (најчесто српски) песни. Тоа ти е. Блааа.

Toa deka e mrtvo e tocno, zatoa sto sme vo mal grad vo koj recisi site, prilicno se poznavame, (gi gledame istite faci koi go pijat istiot sok lol :)) No za srpskite pesni, trestat samo od Doris Dej a tamu site znaeme deka izleguvaat pomalite generacii (8odd i aj 1vagod) poretko pogolemi, inaku na drugi mesta ne pustaat srpski pesni,bas e dobra muzikata.House,trance, ponekogas i nekoja zabavna.

imam odeno i izleguvano nekolku pati vo stip,sum bila vo trac,dzet,kako pomala vo doris dej,i ne e bas loso,samo primetiv deka lugeto dosta se delat,taka narecentite KREMOVI odat vo eden kafic,ostanatite vo drug,ne primetiv bas nekoja prijatelska atmosfera,ako pogresno sum sfatila sorry do site stipjani

Исто е и како во другите градови....и плус во дорис деј секоја вечер ги пуштаат истите песни...со исти миксови, изгледа не ги миксаат во живо туку предтоа на компјутер, па ги режат, па пуштат...не само до д.д. туку и во сите други кафичи :)

EEE vo Nedelata bev vo Stip na maturska kaj eden bratuced. Ne znam dali oti sum od drug grad ili do drustvoto bese, ama zaaaakon si pominav.
Dobri kafici i dobri stipjani :) :helou:

ejjjj stipjani razbudite se malku izlezite niz grado prosetajte a ne samo ne e interesno so ko ne znaete interesno da si ja pravete so da vi kazam stip kako stip si e interesno barem spored mene ima deka da se odi so da se prave tolku od mene !!:vozbud:

Да имаше што да се прави немаше да биде досадно :). Веќе на сите ни е здосадено од се истото та истото во овој град. Многу е монотон. Нема ништо дешавки и такви ствари. Просто кажано досадно е(барем според мене).

hm abe neam odeno u noviot ICE vikat zakon bilo
more idite u fashion zakon sekoja vecer e guzva ako do tolku vi e dosadno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom