Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа се најубавите луѓе. Не вади сега муабети тукаПропалици и не kewl се оние по парковите, нели ?![]()
Таман работа, ама нели е така ?Тоа се најубавите луѓе. Не вади сега муабети тука![]()
Не. Јас баш мислам оти се кул.Таман работа, ама нели е така ?![]()
Благодарам на комплимент тогашНе. Јас баш мислам оти се кул.![]()
Повели и друг пат. Воедно и сама си комлиментирав.Благодарам на комплимент тогаш![]()
Си ми ја утнал поентата, не ми беше поентата за какви се луѓето на фб и во живо.@mute
Што е со луѓето кои во вечерните часови играат фудбал, после или пред играње се сликаат и ја става батката што го следи натпреварот на фејсбук сликата... за да после време коментираат со најсилните супер лативи?
Се е ова зависи од човекот како ги перцепцира работите и околината што го опкружува. Некој сака да има побогат фејсбук со слики, некој не. Мене не ми се допаѓа некои личности што ги знам во живо какви се, а како се преставуваат на фејсбук, преку слики, коментари и понашање. ...
Што значи се зависи ти како ги перцепцираш работите и кои се твоите поставени граници на нормалата.
Да е само кафани , гледање филм , јадење и се што можеш да замислиш ,абе одат у дискотека и вадат телефоните и прават моабет со тие што не дошле со нив :Срцка зш не дојде топ е тука мн добро си поминуваме kiss :*** Абе жива болест им е ова незнам што е со луѓево . Да излезам од дома за да чекирам,сликам ,тагнам итн за некој лајк на фбАи, почнаа да се чекираат и во кафани...![]()
Си ми ја утнал поентата, не ми беше поентата за какви се луѓето на фб и во живо.
Зборам за тоа како поголемиот дел прават некој работи што не им се допаѓаат но во оптшеството е тоа прифатено како ''кул'', и само за да не бидат етикетирани како не ''кул'' прават работи што не се по нивни вкус. Каде е тука автентичноста, сите ли ќе бидеме исти, сите ќе слушаме иста музика ? Чист пример за ова е примерот што го дадоа со концертот, свирка.. што и да е. Оди на свирка не дека му допаѓа тој бенд/пејач, седи како муле некое и после вика ауу најтоп си поминав. Како бе најтоп кога си седел в'кош и си чекал да заврши и да си одиш дома ?![]()