NOKIA Ovi Maps

• Креатор на темата Креатор на темата bmihajlovski
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 декември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Користи ли некој Nokia Ovi Maps? Постои ли поддршка за мапите во Македонија од било кој оператор? Имам броеви од сите оператори и на ниеден не се воспоставува GPS Satelite link за да мапите функционираат. Потребна ли е некаква активација или сетирање за мапите да проработат?

Која нокиа ја имаш ? ако имаш со симбиан стави си гармин најдетални мапи за мк има

N95 и E66. И на 2та имам го имам истиот проблем. А шо е со Garmin? Не користи интернет, т.е на GPS link работи?

Може линк за доунлоад?Пошто барав јас ама некако неможам да се снајдам што треба да се симне.Благодарам однапред:salut:

Ej iam nokia 6710 navigator i iam ovi maps 3.0 i gi updt na 3.04 no kartite za makedonija se isti :( skoro samo figurativno da postojat nisto znacajno za skopje kade i da stisnes ili e gp,ili kisela voda ili gazi baba, pola gradovi gi nema :(
ako mozete da mi pomognete da najdam full maps for macedonia
dajte mi linkovi za simnuvanje

Ovi map e za mene najdobra gps aplikacija, pogotovo sega so novite mapi kade za makedonija go ima i najmaloto ulice. simnete ja poslednata verzija na ovi maps, pa apdejtuvajte gi mapite preku kompjuter. Jas ja koristev na E52.

gi imav ovi maps 3.0 pa gi updt na 3.04 i istot samo glavnite ulici gi ima i tie odvaj :/
ne gi simnav 3.06 bidejki beta verzija

ovi maps 3.04 e verzija na softverot, treba sega mapite da gi apdejtuvas,
na pc se instalira nokia map loader i prku nego gi simnuvas mapite

fala mn mi pomogna sega nemora da gi iam mapite od site drzavi si gi simnav od pobitnite so mi se i ne mi zafaka 3.5gb fala mn

Ако патувате за БГ, OVI Maps са супер! И селата са со улици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom