Nokia N73 vs. SonyEricsson W880

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мобилен би го одбрале од следниве:

• Nokia N73

Гласови: 50 66,7%
  • SonyEricsson W880

Гласови: 25 33,3%

• Вкупно гласачи
    75
Голем е како не.Ама не треба да го споредуваат со кредитна картичка.Нека го споредат со футрола за пиштол.Само тоа не ми се допаѓа кај нокиава.Што е доста голема

Јас н73че дефинитивно! С.Е. вода во џеб му носи! Барем за мене така е!

Помеѓу овие 2 ... дефинитивно Нокиа-та

Мислам, незнам зошто би се размислувало...

Плус, не е голем како што некој рече...

Дека ти ќе купваш ваков затоа е подобар?:)Нема врска..И двата телефони се убави, ама не можеш да правиш споредба бидејќи Нокиата го даваш во предност со камерата 3.2мегапиксел..Како софтверски компоненти можеби Нокиата е подобар(не можи туку сигурно:))Ама на изглед мислам дека ни малку не си го можи..Мана на Нокиата му е што има ѓојстик, тоа дрма филм, инаку е супер телефонче..

...Ама не треба да го споредуваат со кредитна картичка.Нека го споредат со футрола за пиштол..

Јас па мислев дека Сони Ериксонот го споредваат со кредитна картичка, то нокиата ја споредвале..Мислам дека двата телефони си имаат свои квалитети..Сепак Нокиата досега се покажва како издржлива опција, а Сонито како поевтина но солидна опција на телефон

Јас сум за Нокиа Н73...го купив пред 10 дена и сум презадоволен
Мојот е Нокиа Н73 - music edition...

Овие Нокиа се некако по квалитетни и по искусни во работата, а незнам како но СОНИ ЕРИКСОН за БРЗО ВРЕМЕ дојде до слична технологија.... но сепак не оди 2 на 1 : сони и ериксон на нокиа, но сепак се држи нокиата, ГЛАСАМ ЗА НОКИА! позз

Овие Нокиа се некако по квалитетни и по искусни во работата, а незнам како но СОНИ ЕРИКСОН за БРЗО ВРЕМЕ дојде до слична технологија.... но сепак не оди 2 на 1 : сони и ериксон на нокиа, но сепак се држи нокиата, ГЛАСАМ ЗА НОКИА! позз
малце си UNинформиран, сониериксон се напредните и самсунг, нокиа само прави нешто квалитетно на веќе претходно испробано - за разлика од другиве две претходно споменати фирми.

првиот комерцијален мобилен со блутут беше на ериксон, првиот со камера на ериксон. првиот со Share инфраред исто така беше ериксон, првиот телефон со полифонија беше Sony, првиот телефон кој се пробиваше секурити ареата беше на самсунг...итн...

башка ериксон се на линукс база, постабилни софтвери, можности за тјунирање и пачување и пред се е интересно што имаат компаткибилни меѓусебни софтвери, во стил на: на к310 можеш да ставиш софтвер од w200, ќе добиеш вокмен плеер и 25мб слободна меморија, на к800 - к810, на k750 - w800 итн... :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom