Nokia ги претстави Lumiа 920 и Lumiа 820

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ти било во план да купиш Galaxy SIII но кога го виде Lumia 920 сфати дека Samsung - от е ефтина пластика, така ?? Замисли, да не се појавеше Нокијава, никогаш немаше да знаеш. :LOL: Добро, се сложувам до негде дека не користат баш најквалитетни материјали, но дека е ефтина пластика, е тука се лажеш. :)
Ме насмеа. :)
Знам дека Самсунг уште оддамна дека користат "евтини пластики" за своите телефони(како да имаат фетиш за пластика:LOL:), ама се двоумев помеѓу неколку телефони(HTC One X, SGS3, Xperia S и iPhone). :)

10/10 would spend my life savings for it.

Same here
--- надополнето: 6 септември 2012 во 14:46 ---
Одлични хардверски карактеристики, само оперативниот систем некако не ми прај кеф.

Ама би требало и за тоа да има решение, т.е. да се инсталира Андроид :) Custom ROM и шибаш (y)

Како моментален корисник на windows phone 7.5 наскоро 7.8 неможам да ти кажам ништи друго освен да му дадеш шанса. Сите кој мислат дека не чини или дека нема апликации се лажете.

Дефинитивно windows phone 8 е накај правиот пат секако ќе има недостатоци НО БИТНО Е ДА ЗНАЕТЕ ДЕКА СО ТЕЛЕФОНОВ ВИ СЕ ЗАГАРАНТИРАНИ АПДЕЈТИ ЗА МИНИМУМ 18 МЕСЕЦИ. НЕ ТРЕБА РОМОВИ ИЛИ НЕЗНАМ ШТО.

Ме насмеа. :)
Знам дека Самсунг уште оддамна дека користат "евтини пластики" за своите телефони(како да имаат фетиш за пластика:LOL:), ама се двоумев помеѓу неколку телефони(HTC One X, SGS3, Xperia S и iPhone). :)

Епа баш за таа ефтина пластика се НАЈДОБРИ.

Одлични хардверски карактеристики, само оперативниот систем некако не ми прај кеф.

Ама би требало и за тоа да има решение, т.е. да се инсталира Андроид :) Custom ROM и шибаш (y)
Windows ос ти е еден од најдобрите и нај стабилните ос-системи на пазарот така да да андроидот ти е крш за разлика од виндовсот особено 8-та.
Едисвено несто лошо на нокиава е цената која ќе биде 650евра која е стварно мн висока за овој телефон т.с мозеш да си купис iphone 4s и пари да ти останат за кредит :)

Се е супер али пак закаснаа со release date... iPhone 5ката иако доста послаб телефон, ќе растура на пазарот. Мех...

Се е супер али пак закаснаа со release date... iPhone 5ката иако доста послаб телефон, ќе растура на пазарот. Мех...

I don't think so.... Samsung Galaxy SIII, HTC One X, Sony Xperia S итн....да не набројувам уште многу други подобри од ајфонот.

I don't think so.... Samsung Galaxy SIII, HTC One X, Sony Xperia S итн....да не набројувам уште многу други подобри од ајфонот.
Не се разбравме. Скоро сите се подобри од ајфонот али ајфонот има одличен release date 21 sept. Додека нокијава сеуште не се знае :)

Не се разбравме. Скоро сите се подобри од ајфонот али ајфонот има одличен release date 21 sept. Додека нокијава сеуште не се знае :)

Мајкрософт уште windows phone 8 оперативниот не го имале завршено затоа :pos:.

Тури му пепел на Нокиа. Не ги бива толку. Земи си ХТЦ или Самсунг.
Зошто бе да и тури пепел на Нокијата? Одлична изработка е телефонот, одлично работи. Другар има Lumia 710, иако е пониска класа, многу добро работи телефонот. Негативен е може фактот што нема да добијат Win 8, ама и како што е со сегашниот 7.5(8), работи супер. Така да не е воопшто лоша идејата за тој телефон. Особено ако не е на договор. Јас лично не би земал Windows Mobile, бидејќи барам нешто друго од телефонот, ама не значи дека овој не чини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom