Nokia E52

• Креатор на темата Креатор на темата su
  • Време на започнување Време на започнување

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
191
Поени од реакции
4
може ли нкој да сподели искуство со телефонов, дали чини или не?
по која цена може да се најде ново или половно?

Големо искуство немам со Е52 (Е51 користам веќе 2 месеци, а Е52 е само подобрена верзија на Е51) но можам слободно да кажам дека вреди секој даден денар.
Бизнис телефон, со комуникацијата на врв на приоритети.
Во T-Mobile цената му е 15.000 во припејд (други цени овде)
Во Космофон (ONE) и VIP го нема.
Во приватните мобилари не знам како му оди цената, ама не би се надевал на под 200 евра.

Во приватните мобилари не знам како му оди цената, ама не би се надевал на под 200 евра.

Во ледиком е 235 евра. И по другите мобилари тука е цената, само 5 евра поефтин од Е71 (240 евра).

Ако се решиш размисли и види ја и 71-цата.

Немој да размислуваш за ниеден друг телефон. Ниту еден (вклучувајќи го Н96, Е71 и слични поскапи од Е52) нема подобра батерија и процесор од Е52. Само процесорот е дупло побрз а батеријата барем за третина посилна (ја користи најјаката од Нокиа која се вградува во комуникаторите).

И јас сум на ум да го земам, видов неколку досега и сите имаа некое чудно капаче кое ти ги гребе прстите...Единствена замерка досега.

Ѕвер е телефонов, го глеам у T-mobile го има по 15.000 само телефонот.
Е52 има 3.2 mp камера со блиц, боље симбиан верзија, 3.5 mm џек за слушалици, потенок е од Е51 за 3mm, боље процесор има.

Иам Е51 ја, некако да го мењам за Е52 со доплата... :)

Ај ваљда после НГ ќе му падне цена... :)

Лујџе што ќе ми кажете за телефонов? Печен сум деновиве да го зимам. Го има некој? Добар/Лош е? Импресии?
Искрено, се мислам помеѓу 6700 и овој, но 6700 го имам веќе дома, па малце да сменам. + тоа 6700 нема wi-fi, а мене тоа ми е многу битно (да го има). Е сеа послаба камера има (3.2 наспроти 5.0 на 6700ц) но гледам подобар ОС и процесор...

Фала однапред за помошта :smir:

Многу тенка плоча, тенок телефон се прекршува плочата многу лесно и после ќе ти служи како турпија за нокти :pos2: ради задното капаче :)

исто така имаат многу проблем со конекторот за полнење итн ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom